11 april 2018

Ain't nobody got time for that

Som ni säkert har lagt märke till så är inte bloggen särskilt högt uppe på prioritetslistan just nu. De dagar när jag har en liten stund över (läs: när dottern sover) brukar jag försöka röja upp i hemmet eller vila lite själv, och det är nog väldigt sällan jag hinner trycka mig in på bloggen innan det är dags att dra fram brösten igen. Känns som om det är det enda vi gör på dagarna nuförtiden - äter och sover, och byter några blöjor däremellan. Är själv väldigt ointresserad av att läsa om andras barn och deras utveckling, så därför ska jag inte tråka ut er heller med det. Men åtminstone växer och utvecklas lilltjejen som hon ska, förra veckan när vi var på kontroll till sjukhuset hade hon redan gått upp 1 kg och växt 4 cm sen födseln. Hon har börjat följa med mycket bättre och man får äntligen lite respons när man pratar med henne, blicken följer med och nacken är mycket starkare. Så va ska it e vaar ti kvinno åv on än!

Eftersom dagarna är rätt enformiga faller vardagsuppdateringarna kanske bort nu framöver. I stället får ni ta del av vårt liv i bilder från veckan som gått:

 Vi har börjat gymma!
 En hemskt göllig "prinsessoutfit" som vi fick av mammas kompis Marianne från Sverige.
 Sebastians faster Berit har stickat en så här fin kappa åt Eleonore!
 En dag förra veckan kokade jag korngrynsgröt och gjorde varma smörgåsar till middag. Kände mig som värsta housewifen. Och himla gott var det också!
 En duktig tjej som sov sig genom nästan hela sjukhusbesöket + resorna dit och ett varv på Minimani.
 När sambon skickar en efter "ett litet paket" från Posten...
 I lördags hade vi kalas/middag i Kimo med både min och sambons familjer. Till förrätt bjöds vi på rostat bröd med getost på salladsbädd. Väldigt gott!
 Varmrätten var potatis och grisköttgryta.
 Till efterrätt hade vi två olika tårtor.
 En tjej som charmar med sina leenden!
 Jobbigt att vara trött, bra att sova i pappas famn.
 Promenaderna är så härliga den här årstiden, förutom när det är klottigt och eländigt längs vägarna...
Vagnsgardinen kommer från Homefun/Majahome i Jeppis, och den fick vi av min kompis Jozze när hon var och hälsade på häromdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar