12 maj 2017

Tolfte maj

Tolfte maj, och minus fem på mätaren när jag åkte iväg till jobbet strax efter halv sju i morse. Jobbdagen flöt på utan desto större bekymmer. Sedvanlig fredagspromenad som piggade upp mig liiite åtminstone. Igår var jag på sjukt dåligt humör, men det känns faktiskt en procent bättre idag. Får väl bara acceptera läget och ta emot det som kommer.

Fredag och helgen är alltså återigen på intågande. Har som vanligt inga storslagna planer, men lite ett och annat ska vi väl ändå hinna med. För tillfället väntar jag på att sambon ska göra sig redo så blir det en sväng till grannstaden i söder för lite uppköp. Imorgon kväll får vi nämligen några vänner hit på ost- och vinkväll. Får verkligen hoppas att solen skiner under dagen, så det går att sitta ute på balkongen utan att frysa ihjäl... Imorgon har jag också bokat tid till frisören, så jag får ordna upp frillan, som för tillfället ser bedrövlig ut. Morsdag på söndag med middag vid Fäboda och sen är helgen slut igen.

Är det ingen annan som tycker att det här skrattretande "vårvädret" skulle kunna ta och ändra sig nu? Längtar efter sol och värme och gröna gräsmattor. Att få ha vårjackan på varje dag i jobbet, och inte bara en dag i veckan. Blommor i äppelträden och glass utomhus. Ja, det är nästan så jag till och med längtar efter pollenallergisymptom! (men det sa jag väl ändå inte)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar