18 maj 2017

Reselistan

Sevendays har återigen skapat en veckolista som fångade mitt intresse. Resor, vad kan liksom gå fel på den punkten!?

Min senaste resa gick till: Levi, finska fjällen i mars i år. Men om vi pratar om utlandsresor så var det Storbritannien på sportlovet, när jag hälsade på min kära kompis Therese och hennes familj i York.


Så ofta reser jag: Skulle gärna resa mer än jag gjort den senaste tiden. Men sådär rent realistiskt så kanske det blir en resa i året ungefär.

Min drömresa går till: Mauritius, Maldiverna eller nån liten karibisk ö.

Curacao, Karibien, som jag besökte tillsammans med min familj i årsskiftet 2012-2013.

En plats alla borde se: Grand Canyon! Hur klyschigt det än låter... När jag stod där på kanten och blickade ut över vad som kändes som oändliga mängder av stenformationer kände jag mig verkligen liten i världen..


Tre saker jag packar med: Förutom det nödvändiga - pass, plånbok och telefon, så brukar jag alltid ha med mig krymppåsar (åtminstone vid längre resa), spelkort och minst tre par skor.

Mitt ultimata resesällskap: Är nån som tycker om samma saker som mig! Alltså lika många delar lata stranddagar, upptäcktsfärder i omgivningen och god mat om kvällarna..

Den sämsta resan jag gjort: Måste nog ha varit Turkiet 2011. Har aldrig tidigare (eller efteråt!) behövt frysa så mycket på en södernresa. Hamnade till och med att köpa tjockare tröjor!


Den bästa resan jag gjort: Behöver ni ens fråga? USA 2016, finns knappast ens en liten möjlighet att toppa den resan...

Minnen, minnen!

En inplanerad resa: Sambon och jag har tänkt debutera i södernresa till hösten. Det går bara inte så fort med val av resmål.. Men för tillfället lutar det mest mot Rhodos i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar