29 maj 2017

Ny vecka

Återigen måndag, och en ny vecka ligger framför.  Sista veckan i maj dessutom, så det är ju lite spännande! Sommaren hägrar.. Om än det kändes lite avlägset i morse när jag fick vända om genast jag kom ut genom dörren, för att vinden var så kall och jag inte hade tagit med mig varken ytterbyxor eller mössa. Dilemman man inte borde behöva tampas med sista dagarna i maj alltså!

Annars så flyter väl livet på ganska bra. Är fortfarande lite hög efter förra veckans romantik, men samtidigt uppgiven, eftersom jag tydligen gått och dragit på mig en förkylning.. Vaknade nämligen upp med en kaktus i halsen och allmänt hängig tillvaro i morse. Det här var ju inte precis vad jag hade tänkt mig så här inför sommaren! Men men, det är väl bara att kämpa vidare och försöka ta det lugnt nån dag, så ska vi väl tro att det släpper. Hade Josse på besök efter jobbet också, och vi var ute på en cirka 6 kilometers promenad. Får se om det straffar sig i kväll då..

Sambon står för tillfället och rör ihop chili con carne åt oss, och det kommer nog sitta bra i min kurrande mage! Tycker man blir så förvirrad när det är ljust och soligt ute än, det känns ju inte alls som om klockan är halv åtta på kvällen... Men mat kan man väl äta närsomhelst? Får ju skippa kvällsbiten i stället då.

Om ni undrar vad vi gjort i helgen kan jag rapportera det i bild i stället:

 Drog fram grillen ur förrådet och eldade (nå, stöpslade) igång! 
 På fredag skulle sambon och jag båda vara lediga och åka till Tuuri på roadtrip. Tyvärr hamnade jag att rycka in på jobbet pga sjukdomar. Njöt av vädret på kvällen i stället.
 Hade så tråkigt på fredag kväll att vi bestämde oss för att gå ut på en skogspromenad vid halv tio. Pensala blev resmålet och närmare bestämt utkikstornet vid Storbötet.
Vindmöllor i sikte!
Gick en runda i skogen också. Mycket avkopplande!
 Tyst och skönt i skogens lugn.
 På lördag for vi då i stället iväg till Tuuri i regnvädret. Köpte mig en Sony Xperia X Performance. Tyvärr har jag inte kunnat börja använda den ännu, för att den behöver ett nano-simkort, och jag har bara ett micro-sim...
Så köpte vi ringar åt oss också. Den här finingen i vitguld valde jag <3
 På lördag kväll kom "tjängan" hit på besök, (paj, snacks och skvaller).
 Hade rört ihop en tacopaj med grönsallad.
I söndags for jag ut en sväng med Elli-tanten.
Mamma och pappa bjöd på middag, och hade gjort en överraskningstårta som "förlovningspresent".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar