22 april 2014

Vårvädret och träningsvärken

Sorry för dålig uppdatering i helgen, men har verkligen inte haft tid eller ork. Tyckte jag behövde lite påsklov från bloggen, faktiskt. Men oroa er inte, jag är tillbaka och jag är tillbaka med bilder! Det brukar ju inte hända sig så ofta...

 Eftersom det var "lördag" och ledig dag nästa dag åkte vi iväg till Pedro's på söndagkväll. Där lyssnade vi på sköna duon Caroline & Benny. Toppen!
 Rasse, Loppin, Komsi (och Kalle) njöt av drinks medan jag bilade Mercan. Gick väl bra he å, på en sönda.
 Påskmiddag med tjocka släkten hemma hos mommo och moffa i måndags. Moffa länsade det sista ur chokladmousse-skålen.
 Så otroligt skönt väder! Hade kunnat sitta i bikini på m&m:s balkong.
 Eftersom min egen cykel har punka för femtioelfte gånger så rattar jag Kalles nya pärla. Erkänner att den är lite coolare än min! Men sitsen är alldeles för hög så jag räcks knappt till tramporna...
 Det verkar förresten finnas hopp för min rabarber!
 Gräslöken däremot är ett mysterium...
 Igårkväll medan jag var och red fixade svärisarna + sambon det sista på gårdsplanen. Blev så mycket bättre! Nu ska vi bara försöka riva dendär ruttna uteplatsen och sätta nya plattor, så blir det att ta fram utemöblerna och grillen ur vinterförvar.
 Äppelträden blev äntligen några kvistar fattigare! Intressant att se om det alls kommer äpplen i höst...
 Rabatten är fortfarande kämpigare än kämpigast att få bukt med. Men kanske en (annan) vacker dag..
 Får väl snart byta ut påskriset mot sommarblommor, tjohoo!
Och här har ni mig. Med träningsvärk from hell och påbörjande förkylning. Fakk åpp liksom.
Och så har jag ju förresten en ny helmalakana. Nån som fortfarande blir förvånad när jag köper nåt med stjärnor? Nä, trodde väl det.
 Det är den 22:a april och vi har så varmt inne att det var dags att dra för "gardinerna" i vardagsrummet. Håhå, innan vi är i juli!
Dagens middag: Blomkålssoppa, gött!

Ja, så jag har dragit på mig en förkylning. Eller åtminstone känns det som den är påväg. För pollenmedicinen har jag troget tagit, även om den gör mig dödstrött. Träningsvärken kommer från söndagens pass med Sabina. Nya programmet var intressant, svettigt, tungt, härligt, jobbigt... Ja, alltmöjligt. Använde tydligen muskler jag aldrig använt förr, för igår började det kännas konstigt kring höftbenen, och idag har jag inte kunnat gå som en normal mänska. Vaknade femhundra gånger inatt av att det tog sjukt när jag sträckte på benen. Haha. Nå, vet ju att jag gjort nåt i alla fall! Och med bra tur så är det inte lika hemskt efter nästa gång. Elleeer..?

Annars då? Ja, har jobbat som vanligt 8:30-15:30 + lite planering. Synd att jag har bäddvecka nu när det är så härligt utomhus... Och annars också fullt program denna vecka, så ute kommer jag knappt hinna vara. Bara massa möten och happenings. Tongt ti va på topp! Ska strax ställa mig iväg på vårens sista Pensala-zumba. Sorgligt att vi får vänta till hösten, men bra så får jag en till ledig kväll i veckan! I och för sig kommer jag ju absolut inte vara ledig.. Får bara en till gymkväll/promenadkväll. Har jag förresten berättat att naprapaten gav mig grönt ljus för att springa!!??! Jihuu liksom! Bara jag får nött in mina nya Nike (otroliga skavsår just nu) så ska jag nog sticka ut en sväng längs grusvägarna. Riktlinjen jag fick var "bara do itt springer så langt ere nog ok". Jag? Springa långt? Hahahhaha! "Springer" ju i 8km/h, max 1 km åt gången just nu så, he e luuugnt...

Jaja, men. Nu ska jag söka bilar på Nettiauto och sen hoppa i de kläder jag trivs i allra bäst. Får se om jag vill döda mig själv lite när jag tränar med början på förkylning. Den som lever får se.

2 kommentarer:

  1. Int behöver man ju funder varför du har en sån virvel i pannon som do har - mommo din har en ju en likadan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. nämen, he had ja aldri håksa faktiskt!!! men he e jo sant.. mam har å, så ja har väl ti släktas på!

      Radera