3 april 2014

Distant

Hänt denna torsdag:
 Fortsatt med rabattrensningen, som påbörjades i höstas. Kom mig ungefär lika långt som senast, dvs. 2 meter. Nå, lite lättare var det faktiskt! Och så flyttade jag dit rabarberplantorna. Hoppeligen lyckades jag!
 Bakat första lasset inför helgens födelsedagskalasas. Dessa ska arbetskamraterna få smaska på imorgon. Pätkis-kladdmuffins, givetvis!
Vände också ihop en hallon-salmiakparfait till söndagens släktkalas. 

Annars har dagen i stort sett bestått av följande: Traskade iväg (vi har bara en bil just nu och den använder Kalle, och min cykel har punka) till dagis tills 8:30 och for hemåt runt kl 16, efter lite datatid/planering. Fixade ihop en riktigt favorit-klassiker till lunch idag: (fullkorns)pasta med baconsås, gött! Sen for sambon iväg till verkstan, där han numera spenderar största delen av fritiden för att få klart Sierran inför Kemora. Själv drog jag på mig ytterkläderna, släpade ut skottkärra, räfsor, hackor och spade ur förrådet och satte igång med rabatten. Så otroligt skönt att sitta där i solens sista strålar med bara sina egna tankar, även om jag tycker väldigt illa om att ränsa, räfsa etc. Fick finbesök ett tag också, som lyste upp min kväll. Med ca 3/10 avverkat av hela rabatten gav jag upp runt halv åtta. Bakade, smaskade i mig några melonskivor (och en Pätkismuffins, sori) och nu slappar jag här på soffan med lite Spotify och diskmaskinens ihärdiga surrande.
En sån bra torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar