2 april 2014

The REAL new me

Ja alltså sori för att jag lurade er igår. Men det var SÅÅ kul! Trodde faktiskt inte att nån skulle gå på det. Här på bloggen var ni skärpta men på Facebook var det mindre skarpa ögon! Nåja. April april och idag har jag faktiskt permanentat håret PÅ RIKTIGT!!! Det blev kanske inte heller som jag tänkt mig. Utan bättre. Visserligen är det ännu svårt att säga hur det ser ut när jag duschat och det får självtorka, eller hur det ser ut imorgon när jag vaknar... Men åtminstone nu när vi fönat och stylat lite så ser det ut som såndär Hollywoodlockar jag brukar göra med rullorna. Och det är ju precis vad jag är ute efter! Så håll tummar och tår för att detta hålls såhär snyggt och bra och enkelt nudå. Okee?

 Sprayade i lite vatten och då blev det såhär. Så det finns hopp om "naturliga" skruvlockar, hell yeah! Färgning blir det först om två veckor, och då ska jag göra mörkbrun-blond ombre.
Såå, va säger ni!?

4 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Blir säkert ännu snyggare me ombre san :) (O nä, ja trodd faktiskt int på e igår, he va fö mang som hadd försökt luras tå rej ;))

  SvaraRadera
 2. Jättefint blejv e! :) Sko itt rikti vila erkänn e men fö en sekund tråod ja nåo på dett aprilskämt innan ja håksa att nånä kanski itt, haha! :D

  SvaraRadera
 3. plockar du bort "innersta" biten av dina ögonbryn? ser konstigt ut..

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä, det är nåt som jag nån gång råkat plocka/raka bort och som aldrig börjat växa ut igen. så tyvärr ser det ut sådär...

   Radera