28 april 2014

Min måndag

Började dagen strax efter klockan sju. Bilade iväg till jobbet, matade lite gröt i ungarna och så for vi upp i skogen på "Räven Rasses äventyr", som ordnades i samarbete med Kvarkens Naturskola. Riktigt trevligt! Sen åt vi och sov gott och efter det var i princip dagen slut. Kl. 15 slutade jag och styrde genast kosan mot Nykaabi. Böt kläder och hoppade på cykeln för en tur till stallet. Tillbaka i Jutas pratade jag med pappa en stund innan jag åkte vidare. Stannade till vid Mysinge för en Panini och en kort pratstund med Josse. Sen ännu till Jeppis, en sväng till Prisma och så till Studio Z. Var kanske inte riktigt på topp med hälsan ännu men zumban var som vanligt svettig och bra! Förbrände extra mycket kalorier idag också tydligen.. Sen Riks8 hem i susande fart, duschen och ett ägg och nu ska jag strax krypa till kojs. Kvällens fråga: var är sambon..?

Min veckoplan. Om ni  undrar varför det är så många utropstecken efter städa så är det för att...
... det ser ut såhär överallt! IIU. Alltså om vi inte håller oss till planen städa varannan vecka så blir det sjukt dammigt och äckligt här. Ingen som haft tid. Men på torsdag MÅSTE det gå!
 Var ute på en härlig runda med min favorittant. Log som ett fån åt vädret!
 Min mor kan! Hon shoppade loss på Jeppis Prisma och fick hem dendär drömjackan åt mig för 144€! Sjukt bra deal, tyckte jag, och tackade och tog emot. Men när jag provade var den inte som jag kom ihåg. Så idag böt jag till en storlek MINDRE. Äntligen <3

2 kommentarer:

  1. Men he va ju he ja saa, att du sku ha en storleik minder. Tå du sku nangang tro på att Mamm veit ;)

    SvaraRadera
  2. nå ja hadd jo prova båda men mära att tå tyckt ja hande 38 va liti trang om man sko ha nanting under.. men no igår tå ja va ti Prisma så nog va han jo nästan exakt sama, liti smalari i arman å midjan bara!

    SvaraRadera