10 april 2014

Outdoor living

 
Dagens outfit: svarta leggins, röd lång tröja (köpt för 1€ på loppis) och grå kofta. Den uppblåsta magen beror på Leenas nybakta bröd...
Slutade jobbet klockan 14 och satte en grötkastrull att puttra på plattan. Under tiden gick jag ut och tog tag i projekt: räfsning. Här ser ni när jag räfsat 1/4 av gårdsplanen (allt jag orkade med idag). Nån som har en extra kompost att bjuda ut?!
 
Matpaus emellan och sen fortsatte jag med rabatten (1,5m idag, woo!) och dammen. Alltså dendär dammen! Voi hilviti. Äppelträdet ligger över det så att äpplen ramlar ner, ingen sköter dammen = stinkande äcklig myggynglande sörja. Fiffaan. Och sen hittade jag en "gömma" med 200 kottar i gräsmattan under äppelträdet. Hur nu det har gått till, herr Ekorr?
 Påskpyntat lite idag! Egentligen hatar jag påskpynt. Men snygga sådana kan jag ha. Som denhär ägg-lådan. Kostade mig hela 6,95€. Från Halpahalli, givetvis!
 Sådde påskgräs idag också. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det.. Kanske sätta nåt ägg i.
 En påskduk jag shoppat för nån euro nån gång. Och en liten plåtask jag köpte på Halppis för 1,50€. Och buketten ska väl bytas ut mot gula/orange tulpaner nästa vecka..
 I plåtasken gömde jag några ägg. Så inte Kalle hittar dem!
 Nya brickan fick Åsas hemgjorda påskägg och ett ljus med, så vart e riktot bra!
 Dessa har vi fått av Kalles moster nån gång i tiderna. Nu får den stå på printern.
 Sommarduk och en liten gul höna, och en "bunk" med ägg som jag fick i present av svärisarna.
 I sovrummet står en ensam tupp och vakar över oss.
 Denna kryddhylla köpte jag på - vad annars - Halpin för 15 ege. Hur bra? Skitbra! Men vet ni hur mycket det stör mig att skylten är SNED!?!?
 Sambon fick detta skärbräde av sin moster i present. Passar bra att sätta smutsiga slevar/stekspadar på medan man kokar!
 Ny glasburk, ca 4 ege från Hååhåå. Alltså ni vet inte hur mycket snyggt de har på Halppis nu! Kunde handla hem hela pryl-sidan.
Min lilla mathörna!

Dagens utomhussaldo: 5h. Först var vi en timme ute i skogen på dagis, samlade videkissor och mös i skogsdungen. Sen räfsade jag två timmar (men kom ingenvart) och ränsade en och en halv. Och så avslutade Linn och jag dagen med en 1,5 timmes promenad (lite på 9 km). Shööne! Nu ska vi se sista avsnittet Simon och sen kollapsar jag i säng. Äntligen fredag imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar