1 april 2014

April april

Dagen började bra med att jag ställt klockan på 7:45 istället för vanliga 7:40. Tänkte att jag hinner nog, eftersom jag redan plockat fram kläderna och inte behöver sätta så mycket tid på varken frisyr eller frukost. Nå, hade ju glömt att ta i beaktande att det var både dagen-efter-dusch och grötmorgon. Så när jag i all hast traskade ner till cykelförrådet var det inte glada mungipor som kom ut tillbaka när jag insåg att min nybytta framring hade punktering. Surt! Snabbt upp för trapporna och in efter bilnyckeln. Tur att det inte var rutskrapanväder i alla fall! Jobbade 8:30-15:30. Jumppa och annat skoj på agendan idag. Stannade sen kvar och donade på med diverse grejs tills jag hade föräldrasamtal mellan 16 och 17. 

Bilade hem, åt lite leverlåda (hade heeelt glömt hur gott det är!) och rev i mitt Ellos-paket. Sen på med träningskläderna och så plockade Louise upp mig. Kvällens Pensala-zumba var riktigt toppen! Svettig och glad efteråt. Stekte en bananplätt och käkade med massa blåbär, hallon och kvarg. Duschade. Rev vidare i Ellos-paketet. Och nu inväntar jag sambon och hoppas han ska göra en smörgås så jag får dra min aprilskämtsklassiker åt honom: tejp bakom osthyveln, fniss! Själv har jag faktiskt inte lyckats bli lurad. Ännu...

 Kolla mitt ankare! Nu behöver jag bara dendär nya sänggaveln så jag har nånstans att ställa det...
 Såg att himlen var riktigt vackert röd av solnedgång när jag stod och stekte min bananplätt. Fångade tyvärr inte den rätta nyansen på bild!
 Idag hade glashyllan i kylskåpet gått sönder och fallit ner. Jag försökte vara händig och limma. Det kommer att hålla i typ 0,24 sekunder, eller hur?
Min nya ankar-kudde!!! Meeeen tyvärr var den ju 50x50 och innerkudden bara 40x40... Not hot!
Och ja, FÖREGÅENDE INLÄGG VAR ETT APRILSKÄMT!!! Jag har inte permanentat håret. Haahaa. Men ja, IMORGON ska jag faktiskt göra det. Och fan i hälvitti om jag lägger upp likadan bild då! Då begraver jag mig i pinsamhetsgraven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar