24 januari 2018

Hänt i veckan

Denna onsdag håller jag mig inomhus, som ni säkert kan förstå. Genast jag drog upp rullgardinen bestämde jag mig för att den där inplanerade promenaden nog får vänta till en dag med klarare väder.. I stället har jag tagit en lång, varm dusch, diskat, tvättat en maskin tvätt samt städat i garderoben. När alla måsten är över för dagen kan jag väl med gott samvete slagga på soffan resten av eftermiddagen, tänker jag. Tror det får bli några avsnitt Big Bang Theory, och sen kanske en film i väntan på sambon.

Resten av veckan har jag en del program faktiskt. Imorgon får jag Therese och pojkarna på besök, och sen är det tänkt att Louise och jag ska åka till Härmä och simma. Det lär ju vara en vacker syn! En som simmar med bara en arm, och en annan som flyter som en badboll, haha! På lördag är det öppet hus på BB och på kvällen har jag bokat in träff med mina "Yrkesflickor". Det ser jag verkligen framemot! Annars mårar jag på som vanligt bara. Börjar nog få häng på det här med att vara ledig om dagarna nu, det känns helt okej faktiskt. Men tycker nog ändå att vi kunde spola framåt tiden sisådär tre veckor.. Det börjar vara tråkigt att vänta!

Några bilder från dagar som gått:

Vinterväder <3
 På lördag hade vi tråkigt och spenderade några timmar hos svärföräldrarna i Kimo. Blev bjudna på den tredje(!) fastlagsbullen för i år. Måste nog vara nytt rekord! Vissa år har jag knappt hunnit äta en endaste..
 Söndagsmiddagen blev hemgjord pizza.
Sambon frågade om han fick prova sminka mig. Går inte på den niten flera gånger, just sayin'...
 Nån annan som tror det var läge för mig att frosta ur frysen?
 Har också städat i vitrinskåpet...
 ... och i klädgarderoben.
 Och jag som trodde att JAG har mycket kläder! Sambon är nog på god andra plats..
Dagens yrväder fångat på bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar