22 januari 2018

En månad kvar

I början av året, strax innan min mammaledighet började, gjorde jag en liten lista på saker jag borde/vill göra så länge jag är ledig, i väntan på babyns ankomst. Häromdagen kände jag mig kreativ (nå, egentligen utnyttjade jag att jag hade Picmonkey Premium sista dagen..) och knåpade därför ihop en uppdaterad lista.


Idag är det alltså exakt en månad tills babyns beräknade födelsedatum. Är ju medveten om att hon kan komma både före och efter, men det är ju åtminstone lite riktgivande! Känner att jag börjar komma in i det här med att vara hemma på dagarna nu, och göra det jag känner för. Brukar försöka göra minst ett "måste" och en sak jag kan placera under "nöjen" varje dag, så känns det som om tiden går lite fortare. T.ex. städa två skåp och sen får jag titta några avsnitt tv-serie, eller åka och handla och så får jag träffa nån kompis.. Ni fattar. Visst saknar jag jobbet, det kan jag inte förneka. Men nog ska jag väl bli van med detta också! Många har sagt att jag ska passa på och vila upp mig nu, och det är nog precis vad jag försöker göra. Lär ju inte bli så mycket "gör vad du vill" sen när den lilla väl anländer...

1 kommentar:

  1. Ett tips är att fixa matlådor och frysa ned om det finns möjlighet. Första dagarna hemma med babyn har man verkligen ingen ork att koka och knappt tid heller.

    SvaraRadera