22 juli 2019

No time for sleep

Här sitter jag då igen, klockan halv tolv på natten, även om jag lovat mig själv att gå och lägga mig i tid i kväll, så trött som jag var i morse. Barnet har nämligen börjat vakna onödigt tidigt, kring 6:30, och ska absolut inte somna om... Jag sover riktigt dåligt på nätterna också, vrider och vänder mig, och är riktigt styv och stel i axlar och rygg när jag vaknar. Borde verkligen investera i en ordentlig kudde!

Sen ligger jag och grubblar mycket också, på vad som komma skall. Har försökt skriva ett inlägg kring mina tankar om hösten och jobbstarten i en halv evighet, men orden bara stockar sig. Lite som det stockar sig i bröstet när jag tänker på att om exakt två veckor ska min lilla prinsessa börja på dagis. Min egen jobbstart är jag inte så oroad över, men alltså att lämna bort mitt eget barn för att sköta någon annans. Nä fy helvete, finns inga ord i världen som kan beskriva den känslan. Kanske bäst att jag sätter punkt där, och fortsätter en annan dag.

I varje fall har jag och Madde varit och tagit oss ett kvällsdopp till Vinlax i kväll. Första doppet för oss båda, helt otroligt! Sommarvärmen har äntligen kommit också, dock vet ni ju kanske att jag inte är världens största fan av tropisk hetta i vårt annars så kyliga land.. Nåja, sommar är det ju bara en gång om året, så vi får väl bara göra det bästa av det! Bloggen har jag inte orkat eller hunnit med på en hel vecka tydligen, men så kan det ju bli i "semestertider". Ska försöka återkomma med en veckorapport om det blir nån lite svalare dag, eller om vi blir utan att göra nån kväll (tillåt mig att gapskratta!).. Tills dess, HEJTÅ!

Havet <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar