2 juli 2019

18 bilder jag är taggad i på Instagram

Såg att Daniela hade gjort ett inlägg med bilder hon är taggad i på Instagram, och tänkte genast att den här idén måste jag sno! Sen började det svåra arbetet med att välja ut några bilder från alla de hundratals(?) jag är taggad i... och skärmdumpa. Till slut var jag nere på runt tjugo bilder som jag kände att jag vill dela med mig av, och här ska ni få se dem då, med en kort background story:

 1. The one and only, bildernas number one.. När jag och Madde likt gamar, i slowmotion, tampades om vem som skulle få köpa den där gamla fina träbänken FÖR TRE EURO på loppisrace i Jepo 2014. Ni ser ju på fejset vem som vann!
 2. På bostadsmässan i Jyväskylä med "Tjängan" samma år. Är fortfarande förvånad över att Maria ville fortsätta hänga med oss efter den här roadtripen. HAHAHA!
 3. Reunion i Åbo med bästa tjejerna från barnträdgårdslärarklassen. Saknar dessa tjejer otroligt mycket, vi har inte setts på FYRA ÅR!?
 4. Den där ödesdigra resan till IKEA i Haparanda med Madde och Maria, när jag fick ryggskott/nästan diskbråck redan på vägen dit. På bilden fejkar jag bra, men hemresan slutade med en sväng via akuten. 
 5. Midsommar 2015 i Tacksamviken med Tjängan och respektive. En av de absolut bästa bilderna som finns på oss fem!
 6. När jag och Linn gick på vandringsled i Västerö, och nästan blev dödade av älgflugor. Fortfarande en av de bästa vandringsleder jag gått på här i trakten!
 7. Maria m.fl. ordnade bloggala i Vasa, och givetvis var vi goda vänner och deltog! Åppsträka så seedans.
 8. Försommaren 2016, när jag gav ett leksakskök i present åt mitt fadderbarn Miles, och hans mor så fint fångade mitt förbryllade hur-ska-vi-bygga-ihop-dethär? -ansiktsuttryck.
9. Trek America-gänget framför Golden Gate Bridge i San Francisco. Otroligt att det redan är tre år sen!
 10. En legendarisk villaavslutningsfest på Einars café med "Kimoshakki".
 11. Hurtiga damer på höstpromenad! Tycker speciellt mycket om den här bilden på grund av våra klädfärger (sori Madde men du var lite tråkig!). Saknar våra Årvas-promenader! Nu bor vi alla utspridda och har jobb och barn att passa...
 12. Spelkväll hos syster Kati och John i Monäs. Tycker att hon så fint fångat mitt "e do hejlt domm som it kan dehär"-fejs när jag säger något åt Basti, haha!
 13. "Tjängan" på Cila och Vincents bröllop i juli 2017. Här var det bara Madde som visste att jag var gravid! Vi gick ut med nyheten några dagar efter bröllopet, då det tydligen hade tisslats och tasslats ifall jag var gravid eftersom vi 1. hade köpt Audi-farmare 2. jag inte drack nån alkohol på bröllopet......
 14. Min babyshower! På dåligt humör var jag när det närmade sig tidpunkten för att vi skulle åka på bowling till Vasa med "Kimoshakki". Kan tyvärr inte säga att Cila och Sara som i stället kom och kidnappade mig fick ett varmt välkomnande... Men en superfin kväll blev det, sen när jag lugnat mig!
 15. Min gamla lågstadieklasskompis Noora satte upp en gammal goding från en lågstadiejulfest. Ni ser väl den snygga tärnan andra till vänster..? #sexybrows 
 16. Gravidfotografering i magiskt vinterlandskap med Maria <3 Älskar den där klänningen så in i norden, och väntar bara på att få skäl att använda den igen, haha.
 17. På besök hos min mommo och moffa har min gudmor Kajsa knäppt en sån fin bild på mig och Eleonore. Brukar gå tillbaks i arkivet och titta på denna bild - kan ej förstå att hon var så där liten en gång!
18. Maddes fruhippa vid Bernys invid Replotbron. Älskar kontrasterna i denna bild, så snyggt när vi andra var klädda i vitt och bruden i nåt helt annat, för omväxlings skull.

HE VA HE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar