24 juli 2017

Sista semesterveckan

Idag inledde jag sorgligt nog min sista semestervecka. Vet som vanligt inte vart tiden flugit iväg... Känns som jag inte gjort ett skit, även om jag nog med facit i hand hunnit med en hel del. Samtidigt som det är tråkigt att sommaren snart är över, så känns det nog skönt att återvända till jobbet nästa veckas måndag. Det är nåt speciellt med hösten och förväntningarna den för med sig, tron på att det kommer något nytt och spännande trots att mörkret snart lägger sig i vårt land. Dessutom älskar jag ju krispiga höstdagar, så mig får ni inte att bli sur ännu i alla fall! Fast lite sur är jag nog att vi haft typ 4-5 soliga dagar denna sommar.. Förväntar mig att det ska hinna svänga ännu denna vecka!

För exakt ett år sen idag, kom jag hem från min USA-resa. Då hade vi värmebölja hela veckan, nu, not so much... Idag är det femte måndagen i rad som det regnar. VARENDA måndag under min semester har det varit dåligt väder! Helt otroligt. Nå, idag gjorde det inget eftersom sambon och jag varit en sväng till Vasa på lite ärenden. Min kompis Cecilia gifter sig med sin Vincent på lördag, och Basti behövde lite nya kläder. Jag tackar ju givetvis inte nej till ett stadsbesök, och så fick vi ju veckohandla på samma gång.

Den här sista lediga veckan är faktiskt rätt fullbokad, det är styrelsemöten och sommarteater och grilla med kompisar and whatnot. Och det är ju roligt, när man har något att göra! Basti är också ledig hela veckan, så det skulle ju vara en fördel om vi får lite fint väder i alla fall..

Några bilder från dagar som gått:

På fika vid Fiika tillsammans med Madde i torsdags.
 
Game of Thrones säsong 7, äntligen!
 Fredagsfrukost!
Det tog två månader längre än vanligt, men nu blommar de till slut, mina Mårbackapelargoner!
Får väl passa på att njuta av soliga, ljusa sommarkvällar på balkongen nu. Snart är de ju ett minne blott.. Winter is coming!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar