17 juli 2017

Den fjärde regniga semestermåndagen

Hej på er i regnvädret! Idag var dagen när jag tyckte att bloggen behövde lite kärlek, och det kändes okej att plita ner några rader åt er. Har till och med tidsinställt några inlägg som kommer upp de närmaste dagarna! Imorgon åker vi nämligen iväg på minisemester till Tallinn, jag, sambon och hans bror. Resans egentliga mål är väl att köpa hem lite i dryckesväg till vårt kommande förlovnings/30-årskalas i augusti, men också för att komma bort hemifrån och se något annat en stund. Tallinn är ju en fin stad, som jag besökt en gång tidigare. Vi har bokat en hotellövernattning för att hinna se lite mer av stället; strosa omkring i den mysiga gamla stan, gå in i de gammaldags butikerna och äta på nån mysig restaurang. Ett plus vore ju om det är lite finare väder än här hemmavid!

Idag inleder jag min fjärde och näst sista semestervecka. Som vanligt har jag ingen aning vart tiden flugit iväg. Snart är sommaren förbi och vardagen börjar igen. På ett vis längtar jag till vardag och rutiner, samtidigt som det alltid känns tråkigt att lämna lösa, lediga dagar bakom sig. Konstaterade idag när jag vaknade att regn och måndagar verkar passa ihop som hand och handske denna sommar. Det har nämligen regnat varje måndag sen jag började min semester... Otroligt nog! Från och med idag är också Sebastian ledig två veckor framåt, så nu får jag dela mina semesterrutiner med honom. Vi har väl inte planerat något speciellt, förutom Tallinnresan då, så får helt enkelt se vad vi hittar på.

Eftersom jag varit rätt frånvarande de senaste veckorna, kan jag uppdatera er lite i bild om vad jag/vi gjort:

 Haft Mary Kay-hudvårdsklass och bjudit på massa gott.
 Skjutit lerduvor i Monäs tillsammans med Sebastian, pappa, min syster och hennes sambo.
 Räddat en svalunge som trillat ner på vår balkong.
 Hälsat på Madde i deras fina, nyrenoverade hem.
 Gått på loppis och lunchat på Kaffikåppin i Vörå med Linn.
 Varit till Djuphamn med familjen (fler bilder incoming).
 Kollat klart Skam.
Städat och njutit av att vara hemma.

2 kommentarer:

 1. Har du inte hörselkåpor när du skjuter lerduvor? Jag missade att ta på dem en gång jag sköt och det var inte särskilt behagligt för öronen...
  //Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har nog alltid :) Det är min syster på bilden, och hon hade i vanliga öronproppar.

   Radera