1 juni 2017

Torsdagen som blev en fredag

Igår kväll hade vi vårfest på jobbet. Vår originalplan var att köra all in med utomhusknytkalasvårfest, men vi fegade ur och tog till reservplanen - program utomhus och sen in för att äta och dricka. Solen värmde(!) och barnen sjöng så vackert, vi hade lekstugeinvigning och skålade i skumpa. Och precis som förra året bjöds det på så mycket gott att det nästan värker i magsäcken ännu.. Mycket lyckat, med andra ord! Tackar ödmjukast för det här året och hoppas på en lika bra fortsättning.

 Efter vårfesten blev jag en rosa pelargon rikare.

Idag har jag varit snorig utan dess like. Sådär passligt när min förkylning är som värst passar herr Pollen på att komma på besök.. Vilket resulterade i kliande, svullna ögon, extremt täppt näsa, tungt huvud och råddigt humör. Men ibland har man tur i oturen, och det visade sig att vi har så lite barn anmälda imorgon att jag kan ta ut mertidsledigt. Ni vet, både för att vila upp mig från förkylningen, och som kompensation för förra veckans fredag då jag faktiskt hamnade i jobb på min lediga dag... Tyvärr missar jag ju picknicken imorgon! Men det är väl smällar man får ta.

Idag blev vi bjudna på tårta av den blivande pensionären. Gott!

Den här dagen har känts evighetslång. Kom hem från jobbet strax efter halv tre, men åkte rätt snabbt tillbaks till Kimo för att kika in i en "dagismammas" nyrenoverade kök. Pratade bort tiden och åkte sen hem och snorade vidare. Jobbade på med lite NNSB-papper (här kan vi väl säga att det var.. otur att jag fick en ledig dag, nu måste jag ju ansöka om nöjestillstånd hela dagen i stället) och har sen kämpat med att få igång min nya telefon. 

Min nya lur!

En Sony Xperia X Performance blev det ju alltså efter förra helgens Tuuri-resa. Tyvärr har jag inte fått igång telefonen förrän i kväll, på grund av fel sim-kort. Egentligen är det en lång historia, men vi kan väl säga att det funkar nu, och det är jag glad över! Inte en minut för tidigt. De senaste två veckorna har det varit så gott som omöjligt att ringa eller ta emot samtal med min gamla telefon. Den har också haft väldigt svårt med batteriet, och kan ha gått från 60% till 0 på bara några sekunder.. Så det var nog på tiden att jag skaffade mig en ny! Nu ska vi bara hoppas att jag får vara nöjd med min nya lur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar