9 juni 2017

Filmtips inför helgen

Nu har jag två riktigt bra filmer att tipsa er om så här inför helgen! Förra helgen var jag och sambon sugna på en komedi, och efter att ha grävt runt på Netflix en stund hittade vi filmen Vacation. Brukar sällan tycka om nya komedier, men den var verkligen rolig! Lite sådär jobbigt töntig mellan varven, men åtminstone passade det vår humor där och då.. Igår kväll hade vi inget att göra i regnvädret, så vi passade på att sätta igång en film som Basti blivit tipsad om av en arbetskamrat; Prisoners. Vet inte ens vad jag ska säga.. Den var så fängslande och bra att jag knappt fick sömn efteråt, när jag blev att fundera på handlingen. Spännande ända in i sista sekunden! Längesen jag tyckt om en film så mycket som jag tyckte om Prisoners. Så ifall ni blir uttråkade den närmaste tiden vet ni vad ni ska elda igång i tv:n!

Familjen Griswold bestämmer sig för att bila genom halva landet för att besöka nöjesparken Walley World. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort.. Det mesta som kan gå fel, går fel, när det kommer till den här familjesemestern.
Två flickor blir kidnappade under en Thanksgiving-middag. Föräldrarna märker snart att polisen inte är till så stor hjälp, och tar lagen i egna händer. Men misstänker de verkligen rätt man?

1 kommentar:

  1. Vi har itt sama netflix i england, e suuger jar! mast ladd ner dem ta vi far na bra internet, dem verka jo bra! :)

    SvaraRadera