19 juni 2017

Sista jobbveckan

Plötsligt var den här igen, sista jobbveckan innan semestern. Är ganska nyligen hemkommen från jobbet, och får konstatera att jag nu har endast TRE arbetsdagar kvar tills jag är ledig i fem veckor. WHAT!? Som dagisbarnen brukar säga... Dessutom har jag öppningsskifte hela veckan, alltså slutar jag relativt tidigt. Skönt! Lite som att smygstarta de lediga dagarna..

Det konstiga är att jag faktiskt inte har några som helst semesterplaner i år. Väldigt ovanligt för ett kontrollfreak som mig.. Vad det beror på kan jag väl ändå sätta fingret på. Först och främst så var jag ute och rände omkring i stora vida världen hela förra sommarsemestern, alltså har jag inte alls lust att vara borta hemifrån mer än nödvändigt i år. Tänkte helt enkelt passa på att njuta av den finska sommaren och alla lokala händelser i hemknutarna detta år. Sen så har min sambo heller ingen semester att prata om (med bra tur kanske det blir nån dag i slutet av juli). Alltså har jag inte planerat så mycket utan tänkte ta dagarna lite som de kommer.

Åtminstone hoppas jag på bra väder så jag kan hänga på stranden, åka till villan, och sitta ute i solstolen nån dag. Träffa kompisar, strosa omkring på stan, äta glass.. Sebastians släkt håller släktträff i mitten av juli, och det är väl egentligen det enda, förutom Cila och Vincents bröllop, som jag har inbokat under min semester. En sväng till Tallinn blir det eventuellt också, tillsammans med min fästman(!) för att göra lite inköp till vår förlovningsfest. Annars så är jag öppen för förslag. Å va e no bäter än he?

Sommaren 2014 var verkligen den perfekta sommaren på alla vis.
Hoppas på en lika fin i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar