26 juni 2017

På den första semesterdagen

Midsommarhelgen kom och gick, och som bäst avverkar jag min första semesterdag för den här sommaren. Nu har jag alltså fem lediga sköna veckor att spendera precis hur jag vill!


Idag har jag sovit länge, ätit knäckebröd med pålägg till frukost, glömt att borsta tänderna, haft besök av Madde en stund, varit till företagshälsovården, sorterat och prissatt loppissaker... Den här veckan försöker jag sälja bort lite av mina grejer på Hällnäs-loppis. Så ifall ni bor i närheten av Oravais eller råkar ha vägarna förbi rekommenderar jag varmt loppiset vid Hällnäs UF! Brukar finnas massor av saker till försäljning, och oftast till billiga priser. Fyndlyckan kan alltså vara stor om det vill sig! 

Nu har jag slängt upp fötterna på soffan en stund efter maten och ska påbörja midsommarbloggningen. Misstänker att jag får fortsätta imorgon, för ska strax hoppa i träningskläderna och bila iväg till Nykaabi för att möta upp mamma. Äntligen dags för Jeppis-zumba! Har inte varit på flera veckor.. Och har lite på känn att det kommer straffa sig i kväll. Ser ut och känner mig som en levande ballong efter helgens festligheter. URK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar