10 april 2016

Kalashelg

Ännu en helg som susade förbi. Kan inte säga att jag legat på latsidan med programmet denna helg dock, så lite kan jag skylla på tidsbrist när det kommer till bloggandet! På fredag kväll efter jobbet städade jag upp lägenheten lite, och sen var vi bjudna till Kimo på middag. Svärisarna hade dukat upp med riktig gourmetmat - vitlöksmusslor till förrätt och plankstek till huvudrätt. Och så en halv vinflaska på det...

På lördag var det dags för NNSB's kickoff, som i år gick av stapeln vid Kronoby bowlinghall. Vi började med vårmöte och visade sen våra bowlingskills i ca 1,5 timmar. Kändes nog i fingrarna efteråt, kan jag säga. Och vet ni, jag var inte ens sämst! Vilken bedrift. Efteråt blev det lite mera kalasförberedelser, för på kvällen fick jag (vi) födelsedagsgäster, nämligen Kati och John. Tydligen har jag inte knäppt nån bild under kvällen dock. Men vi gjorde pizza, socialiserade och åt hallon-salmiakparfait. En riktigt gemytlig afton!

Idag tog vi "sovmorgon" (Sebastian tycker att man inte kan sova längre än till nio på helgerna...), fixade frukost och åkte sen iväg till skjutbanan för att panga lite. Riktigt roligt, och hoppeligen ska jag väl inte bli lika blå som senast, haha! Tyvärr hade vi lite tidsbrist, så det blev en kort runda. Jag for hem och bakade en till kaka och förberedde det sista, och klockan två kom mamma, pappa, mommo och moffa hit på kalas. När vi kalasat färdigt var det ännu så härligt väder där ute att jag insisterade på en promenad. Nå, visst blev det en promenad, men kanske inte en sån som jag är van med! För att inte ha alltför lite program så avslutade vi helgen med kaffebesök hos Marie & Kristian. Men nu är det bara soffläge som gäller fram till sängdags!

Ett ord: Foodgasm.
Som på restaurang!
Good morning world.
Spaghetti och morosås till lunch, blir väl inte mycket enklare och godare än så.
Bowling med ett gäng knäppa varmanschaufförer.
Söndagsfrukost.
Än har ni inte hört det värsta - att JAG fick in en fullträff på 100(!) meters håll!!!
Några lerduvor hade jag tydligen prickat också.
Morotskaka är alltid en klassiker på kalasbordet...
... likaså laxcheesecake.
Pappa fick "skinkcheesecake" i och med att han är fiskallergiker.
Och så kände jag mig badass så jag gjorde en blåbärs-marängpaj också. Nu har jag nåt att bjuda jobbarkompisarna på den kommande veckan åtminstone!
 Smygfotar...
 ... när tillfälle ges.
Sen råkade vi se ett rådjur också, och fick komma ganska nära. Ser ni? Det var vår "söndagspromenad" det..

Vad har ni haft för er i helgen då?

1 kommentar:

  1. Oj va do ha hinda me mytchi på bara några dagar! No bleiv ja hungro åv att läs dähär... Allt sir jo så gott ut. *dreglar*

    SvaraRadera