22 april 2016

En lista

Såg att Maria hade satt upp en old school-blogglista, och jag är förstås inte sen att nappa på. Ni vet ju vad jag tycker om listor!

Dagens humör: Ganska dåligt, trots att solen skiner så härligt där ute. Tung dag på jobbet, och mycket annat som gnager också.

Dagens mående: Mår ganska bra, men tror jag håller på att bli förkyld faktiskt.. Eller sen är det pollenallergin som kickar in. Är verkligen förvånad att den inte gjort det än! Förra året och året innan var ju ett rent helvete i allergiväg.

Dagens borde: Byta sängkläder och dra ett varv med dammsugaren. Men det får bli imorgon!

Dagens frisyr: Har bara borstat håret idag, faktiskt. Annars brukar jag platta till jobbet. När jag gick ut på promenad i eftermiddagssolen blev det knåka, som sig bör när man tränar.

Dagens smink: Bara lite foundation över mina röda prickar i fejset.

Dagens klädsel: Hade så fula kläder på mig idag att jag inte ens vågar föreviga. Lite för lösa jeans och en rosa huppari #sexydagistant91

Dagens planer: BARA CHILLA. Sebastian försökte övertala mig att vi ska åka iväg på jakt, men jag har sa nej. Istället blir det bastu och film.

Dagens materiella vill ha: Ett vidvinkelobjektiv till kameran. Men borde kanske lära mig fotografera först...

Dagens fundering: "Itt ere leett tå é svårt". Och sen funderade jag att jag verkligen borde äta mindre gott och träna mera om jag vill se ut för nåt om två månader på beachen.

Dagens beroende: Bepanthen. Mina läppar är så jävla äckliga och torra just nu.

Dagens tråkigaste: Den lite för tuffa jobbdagen.

Dagens längtan: Chokladplattan jag har i skåpet och en kall Somersby på det.

Dagens superlängtan: 18. juni när jag åker iväg till USA.

Dagens tidning: Läser aldrig dagstidning, men borde verkligen börja göra det. Börjar oftast min dag med några sidor Aku Ankka istället.

Dagens låt: Har diggat denna låt sen jag hörde den första gången på radio för nån vecka sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar