1 juni 2013

Buzzador Veet

Som någon observant kanske uppfattat i förbifarten här mitt i allt flyttkaos så är jag en Buzzador. Det innebär att jag får signa up för olika kampanjer, och sen kan jag få chansen att lobba någon av Buzzadors samarbetspartners produkter. Denhär gången hade jag blivit utvald att buzza Veet's produkter, vilket innebär att jag på något vis ska marknadsföra produkterna (skriva på Facebook, här på bloggen), prova dem, och sen skriva in en rapport vad jag tycker. Man kan få hem olika slags produkter för olika ändamål. Ibland skickas det hem "testprodukter" som jag kan dela ut åt andra.
Denna gång var idéen att man kunde ordna spakväll och bjuda in sina vänner att prova Veet's produkter, som skickats hem åt mig gratis. Men som ni säkert förstår har jag inte riktigt haft tid att ordna nån spakväll, utan det blev bara en personlig feel-good-dag för mig istället. Nu har jag i alla fall testat alla produkter som fanns i paketet, och tänkte kort redogöra för vad jag tyckte om dem.

 Hela paketet. Vill du veta mer om Buzzador kan du läsa det HÄR. Det är enkelt att göra sig medlem, och framförallt, GRATIS! Du kan ange mig som tipsare, mitt Buzzador-namn är 'LillMimmi'
 Första produkten jag testade var dessa små vaxremsor som är tänkt att användas på mindre områden, främst i ansiktet.
 Testade att vaxa överläppen. Tror jag hade liiite för korta hårstrån, för det funkade inte riktigt så bra som jag tänkt mig. Kan också varna att det sved ganska bra... 
+ enkel att använda
- svårt att få ett bra resultat pga ojämnheter i ansiktet
 Sen rakade jag benen med denna kräm. Spateln ni ser till vänster ska man använda både att breda ut krämen med samt att raka. Man kan använda den bredare eller den smalare änden, beroende på vilken del av kroppen man rakar.  Krämen skulle sitta kvar i 3 minuter innan man "skrapar" bort med spateln.
Är supernöjd över resultatet! Det gick relativt snabbt, var smärtfritt, och resultatet blev bra. Ska bara hoppas att håret faktiskt inte växer ut lika fort som vanligt nudå! I så fall föredrar jag nog att använda Veet's produkt istället för vanlig rakhyvel, då stubb växer ut nästan genast.
+ enkelt, jämnt och bra resultat
- tog en stund, dragen med spateln kändes lite obehagliga
 Följande produkt var denna hårborttagningscreme som appliceras och tas bort med hjälp av en svamp. Denna använde jag till att raka armarna. Och oj vilket resultat! Tusen gånger bättre än när jag rakar armarna, då håret nästan inte försvinner och det växer ut dagen efter. Denna blev min absoluta favoritprodukt och kommer testas på flera olika kroppsdelar!
 + superfint resultat, gick enkelt och smidigt och kändes inte alls som om man var ifärd med att ta bort hår, fick SUPERLENA ARMAR!
- svårt att få bort varenda hårstrå i och med att man ska massera ovanpå cremen med svampen

Med i paketet fanns också några vaxremsor i stil med dem jag använde till ansiktet. Provade dem på en bit av benet häromdagen, men blev besviken över resultatet. Endera hade jag för korta hårstrån eller så gjorde jag något fel, för hälften av håren lämnade kvar på benet... Måste testa på nytt när jag har lite längre hår!

Det fanns också en slags bodylotion som har hårminimerande effekt. Har bara provat den en gång och kan därför inte säga ifall den fungerar eller inte. Men ska försöka använda den i ca en veckas tid nu efter att jag använt de övriga Veet-produkterna och se ifall produkten håller vad den lovar.

Har tyvärr inga provexemplar att dela ut denna gång, men om någon av er är sugen att komma på en mini-spakväll nu efter kampanjens utgång så är det nog fritt fram det också. Kan varmt rekommendera Veet's hårborttagningsprodukter! Åtminstone den med svampen kommer jag troligen att handla när denna gratisversion är slut. Toppen!

5 kommentarer:

 1. Jag ha å testa hande 'hair removal creme' nångång, men fick int e alls att funk. Prova att ha e tär både 3 minuter o 6 minuter men e funka entå int o hudin vart riktit irritera - tumme ner från Sara.


  (veit iofs int hu bra he e att ja skriver dähär nu iom att du försöker markanadsföre e, men du behöver int publicer dähär ifall du int vill! :D )

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej he e ju bara bra att folk skriver sin åsikt :) fö me funka e toppen, fö ader kanske he int passar. vejt en annan som sa å att he bara börja kli så hon fick ta bort e. sko vila prov om he sko funk ti ta me hande svampen i armhålona, men he sto att man int får använd na deodorant på 24h, å he e kanske int så bra i denhär värman!

   Radera
  2. He e no bara att prov nån dag nu tå do e ledi o e kanske int gör så mytchi ifall e luktar lite svett ;)

   Radera
 2. Ja ha också pröva veeet-produkter, najn gang i vääden. Visst fungera e, men ande doften va halvt outhärdlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tycker faktiskt att dihär produktren had heilt okej lukt. he va bara hande bodylotion som lukta fö myki kokos fö min smak :/ annars heilt ok!

   Radera