1 juni 2013

1. juni

1:a juni, och redan har vi två veckor sommarvärme bakom. Otroligt! Får bara hoppas att värmen räcker till resten av sommarn också, så vi inte har kallt och regnigt i två månader framåt...

Steg upp nån gång runt nio idag. Har funderat på hur det kommer sig att jag numera stiger upp så tidigt trots att jag är ledig. Förr skulle jag aaaldrig ha stigit upp före tio-elva, nu är jag nästan alltid uppe före nio. Kanske det är solen? Eller värmen? Eller så är det helt enkelt för att jag vet att jag har så mycket att göra. Eller för att jag HAFT så mycket att göra, och nu kan jag inte slappna av längre... Nå, hursomhelst, alltid bra att komma sig upp från morgonen. Am I right?
Har i och för sig inte gjort speciellt mycket vettigt ännu idag. Slipat tre stolar. Fixat lite mat och ätit. Städat köket. Blev också superglad när svärfar meddelade att han varit och klippt gräset till Midgård, wohoo, då slapp jag svettas med det! Ska gå ner i garaget och gräva efter lite färg till dedär stolarna nu, och sen försöka få lite hylluppskruvningshjälp and so on. Blir väl studentkalas när svärmor kommer hem, annars inga planer för dagen. Det är ju lördag för tusan. What to do!?

1 kommentar: