12 juni 2013

Auringonlaskun aikaan

Just denhär årstiden, runt klockan tio-elva på kvällarna händer det något magiskt här på Kyrkbackan. Det känns i själen redan när man tittar ut genom sovrumsfönstret:
Kvällssolen!
 Får skynda genom hallen för att skåda på härligheten... Och nänä, detta är absolut inte fortfarande en soptipp/byggarbetsplats!
 Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men har nog en slags förkärlek för kvällssol. Skulle ALDRIG bygga ett hus utan kvällssol!
 Sen fick jag ju för mig att skaffa en ny profilbild.. eller åtminstone en "fin" bild. Funkade ju inte sådär jättebra! Men jag försökte ju i alla fall...
 Skåda, ja har en solHATT!
 He närmar se...
 Majgaad Årvas, I love you in the summernight sun!
 Sen gick jag tillbaka till sovrummet... Ett tag senare skulle jag gå och slänga bort en kvargburk i köket, när jag fick syn på detta. No ere dags!
 Kanske bara jag som är svag för denna utsikt!? I så fall måste jag ju skryta med att jag valt ett ypperligt läge för att "utöva" min svaghet...
He va kvällens svammel he, pusshej!

2 kommentarer:

  1. Kvällssol e så fint! Har e både i Åbo o i Kantlax o e (nästan) allti lika fascinera åv e! Fast int ere jo lika fint me kvällssol som försvinner bakom höghustak el trädstammar än ti sii tå an 'försvinner' i havi..

    SvaraRadera
  2. ja he e no bara nanting magiskt mé e! jär så ere jo no å några träd å hus som skymber, men vejt jo att solen faktiskt ploppar ner i havi, ja sir bara int e riktit...

    SvaraRadera