19 maj 2013

Söndagen som inte alls kändes som en söndag

Vaknade nån gång runt 10 idag. Steg upp, satte igång en tvättmaskin, fixade lite ätbart åt mig, plockade diverse grejer i rummet... Efter lite mat i magen och ett tvättmaskinsbyte stack jag iväg till Midgård. Spännande att komma dit efter en vecka borta. Hade nog hänt en hel del! Blev mest irriterad på alla saker överallt, så det åtgärdade jag. Sen målade jag ett sovrumsfönster, och så satte jag igång med badrummet - skurade tak och väggar, tvättade fönstren, putsade batterier och dörrar och inuti skåpen. Avslutade med dammsugning och golvmoppning, så nu är det inflyttningsklart i badrummet! Återstår att koppla i tvättmaskinen och ta fram lite grejsimojs så blir det nog bra! Sen ska jag försöka ignorera att det är en hel del vi behöver från IKEA också, resa dit blir det nämligen först 1.6...
Runt klockan fyra tyckte jag att det var färdigsvettat, så jag for tillbaka till Brännbergskärr, slängde i mig lite fil och knäckebröd, och bilade iväg till Nykaabi. Planerade lite examensfest med mamma, och sen trampade jag iväg till stallet. Vet inte ens hur jag ska beskriva dagens rid-feelis, det var så bäst! Härligt väder, härlig häst, härlig tur, härligt allt! Superskönt! Hem igen, planerade lite till, och sen tillbaka till Årvas.

Nu ska jag försöka få röven ur stolen, duscha mig, aftersunna, göra diverse saker här på datorn, och sen i säng. Imorgon blir det köks- och sovrumsskåpsstädning featuring mommo!

Lite bilder från idag:
 Bombnedslag?
Återigen glömde jag att ta efter-bilder...
 Lillahallen färdig! Bara lite dörrar att putsa, två lister att sätta dit och sen ska lampknapparna och uttagen på plats så är allt finemang!
 Som ny!
Är supernöjd med sovrummet, kunde knappt slita mig från det! Blev ju som ett helt annat rum... Lite finlir kvar bara så är det inflyttningsklart!
 
Så snygg!
 Omöjligt att fånga rätt färg... Den är typ "oboy-grå" !?
Va ha mam sagt om att fota sesjölv i bilin.......

2 kommentarer:

  1. Tänk om man hade åtminstone hälften av din energi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj tack, eller vad man ska säga :) tycker jag har rätt bra flow nu, även om jag gärna hade hunnit med dubbelt mer på en gång!

      Radera