11 maj 2013

Kemora lördag-söndag

LÖRDAG:
Började dagen runt klockan 5:30. Bilade iväg till Kemora, grejade lite på bilarna och förberedde oss annars också för dagen. Lite varmare väder, men halvregnigt/mulet hela dagen. Juniorerna började, så jag fick stå och spana en stund innan det var dags.
Nåjaa, årets första åk närmar sig!
Mitt första heat: Gick ganska skapligt, men sen snurrade jag i målkurvan och blev sist.
Mitt andra heat: Hade turen att bara möta EN annan bil, och surprise surprise, det var två som gick vidare!
Keepin' it cool...
Förberedelser...
Iväg mot starten!
Mitt tredje heat, dvs. seminifinal: Borde ha blivit trea men blev tyvärr bara fyra, så mitt race slutade där.
Sen blev det lite mellantankning och fix av bilen innan det var dags för svärfar att köra i allmänna (egentligen skulle han ha kört med sin Mazda, men eftersom den gick sönder så böt han till vår Kadett)
Svärfars framgångar: Han körde bra och kom sig till keräily II, men blev tyvärr  bara femte när han borde ha blivit fjärde för att få köra på söndag också.
Ida körde också (med Nygård's Volvo), men henne hann jag inte fota... Hon kom till välierät och borde ha blivit tredje men blev tyvärr bara fjärde, så det räckte inte till en vidareplacering.
Åkte iväg hemåt nån gång runt klockan åtta efter en misslyckad budgivning (miste bilen och fick inga nya) och avslutade dagen med käk på Neste i Edsevö.

 SÖNDAG:
Hade sovmorgon och åkte iväg till Kemora först till 9:30. Regnigt väder, så vi satt på läktaren i princip hela dagen. Inga större framgångar för föreningen detta år!
Här har vi yleinen A-finaali. Asfalttikunkku 2013 blev Markus Paananen, grattis!
Gubben hoppade i milikläderna och åkte vidare till söderns land...
Trött och slut efter nästan 30h utomhus på tre dagar. Ny jokkismössa fick jag i alla fall av mami och papi!
Avslutade helgen ungefär klockan 19 efter en totalt misslyckad budgivning (hade bud på 9 olika bilar och fick ingen!), käk på Kappelin grilli och sen hem till Årvas och packa ur väskorna och slänga sig i säng.

Tack för i år Kemora, see you again next year!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar