25 maj 2013

Kroatien dag 6

Regnväder, så vi tog sovmorgon till 10:30. Najs! Åt frukost, fixade oss, och sen hoppade vi på bussen in till centrum. Shopping på agendan! Passade bra en regnig dag.
Hittade massa intressant och billigt på basarerna runt gamla palatset
Väskor, plånböcker, souvenirer, fejk Ray Bans... You name it!
Paus i shoppingen...
Sexy hair!
Sen tog vi lite glasspaus. He va gött!
Men kanske inte så varmt.. Och jag satte mig på en vattepölsdränkt bänk...
Dagens lunch blev dedär "pizzarullarna" till höger. Supersmarriga! Det var som en blandning mellan pizzabotten och tunnbröd, och innehöll skinka, majonnäs och sallad. Smarrigt!
Sen hoppade vi på bussen och åkte utanför centrum till ett stort shoppingcentrum vi hade hört om, City Center One. Där fanns det verkligen att se!
Skor skor skooor! Tyvärr så var alla rea-skor storlek 35, 36... Går inte så bra med mina båtar till 39:or!
Shoppade hela dagen, ungefär mellan 1 och 7. Så vi blev både fattiga och trötta! Sen när vi skulle åka hem så hade jag ingen lust att betala bussbiljett för att åka in mot stan, hoppa av och byta buss, betala ny bussbiljett, och sen åka hemåt. Visste att shoppingcentret endast låg ca 600m från stora vägen där 60:ans buss mot Podstrana åker. Så jag och Maria traskade iväg. Tyvärr visste vi inte exakt var centret låg, så vi gick en ganska lång omväg, blev väl ca 2km, om vi hade gått rakt var det ca 500... Nå, vi hann i alla fall till bussen (med TRE sekunders marginal!!!), och behövde inte hosta upp mer än 11 kuna (typ 1,45€), så vi var nöjda!
När vi kom tillbaka till hotellet fixade vi lite pasta med tonfisk, och så tog jag en snabbdusch. På kvällen gick vi till the girls in the room below och hade Eurovision night. Åt och drack gott och hejade på Krista. Hoppade i säng runt 23:30 i hopp om en solig sista dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar