7 maj 2013

Denna tisdag

Hoppade på med Linn och Johanna och åkte iväg till skolan till 8:30. Dubbeltimme i socialpolitik, presenterade våra arbeten. Klassresemöte däremellan. Sen lunch, lite diskussioner, och sen iväg tillbaka till Årvas med Linn, Johanna, Sosso och Jessica. Ihärdiga eldiga samtalsämnen hade vi!
Back in Årvas kokade jag ihop lite spaghetti och morosås, hoppade i renoveringskläderna och åkte iväg till Midgård. Tvättade köksfönstren, målade myggfönster, flyttade runt diverse saker och grävde efter andra diverse saker i förråd, dammsög köket och vardagsrummet, putsade öppna spisen och skurade vardagsrumsgolvet. Sen iväg för att äta lite spaghetti, och så blev det att skriva anteckningar inför litteraturseminariet imorgon. Efter det fixa lite, äta upp Kalles valnötschoko (åhå) och så iväg till Midgård med svärisarna för att bära in soffan och vitrinskåpet samt flytta ut de nyplanterade blommorna. Vidare till ABC för Sorakunkkumöte nr 2. Och nyligen hemkommen därifrån... Men än är inte kvällen slut, nu ska jag läsa  på ett annat litteraturseminarium, 100 sidor to go... Hejbara! (ochjajagvetattdethärvartypienmeningmensorinubaraorkarinteaktiveramigsåmycketmeridag)

Häjhäj!
 Har jag nämnt att vi har en kallvind? Med alla möjligheter för 7m takhöjd......
 Har jag nämnt att kallvinden använts som soptipp av tidigare hyresgäster?
 Har jag visat er vårt blivande kontor med dess "ursnygga" tapeter? Snart ska fönstren börja fixas och tapeter väljas dit också... He e pågang!
 Några tapetbitar kvar att riva, två fönster kvar att måla (bara vi får tillbaka det som varit sönder!), sen är det tapetsering och inflyttning nästa!
 Vår gräsliga gröna hall (vet det ser grått ut här men det är det definitivt inte) som hoppeligen ska bli beige-vit till helgen!
 Hittade ett otroligt fult (men praktiskt) myggfönster. Skruvade lös handtaget och grundmålade.
Vardagsrummet uppskurat! Återstår bara att tvätta fönstren, putsa väggarna och försöka få lös massa gammalt mål från golvet... Soffan är på plats i alla fall! Behöver bara urdammsugas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar