18 november 2016

Perjantai

Som jag varnade så blev bloggen lite lidande här i veckan, med allt mitt spring hit och dit. Undrar när jag ska få ha en helt ledig vardagskväll egentligen? Nå, har ju åtminstone hunnit med en hel del; träning, möte och kurs, och till och med ett gympass på det. Men har nog fortfarande nån slags förkylning i kroppen.. Lät bli att träna hela förra veckan i hopp om att det endera skulle bryta ut eller försvinna, men det lyckades inte. Så igår traskade jag till Gnistan och körde en timme i hopp om att jag var frisk. Nå, tror ni inte att jag nyst och huttrat och varit tung i huvudet mellan varven idag... Men ska det följa samma mönster så känns det bra igen imorgon.

Och på tal om imorgon, då ska jag först sälja på Megaloppis i Botniahallen hela halva dagen (ni kommer väl!?). Mellan 10 och 15 är jag på plats, och hoppas få sålt det mesta ur mina 4 IKEA-kassar. Om inte så har jag beslutat att skänka bort så gott som alla kläder som blir över.. Sen på kvällen blir det NNSB's Hjulfest på Ädelbragd.

Nu ska vi strax bila iväg till svärisarna på tortillaperjantai. Men ni kan få mina senaste instabilder (följ mig gärna, heimimmi heter jag) så ni vet vad jag sysslat med sen senast:

Första glöggen och lördagsmys.
Bästa känslan är när man får slänga upp fötterna på soffan efter jobbdagens slut.
Kalvdans, så gott!
 
Första gympasset på nästan två veckor...
 Sebastian vet hur man botar dåligt humör <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar