1 oktober 2017

Relaxing weekend

Hej på er! Här ligger jag i soffan och snörvlar för allt jag är värd. Givetvis kickade förkylningen in sådär passligt efter resan, och nu har jag legat halvt däckad sen igår kväll. Får se om vila, te och godis hjälper mig att bli friskare... Som tidsfördriv har jag gjort en "saker vi borde skaffa innan babyn anländer"-lista. Huhh vilken lista alltså! Vi hade kanske en av femtio saker, så det är väl bara att börja bena av. Kläder har jag åtminstone på något vänster redan lyckats hamstra hem en hel del av i storlekarna 56-68, så där får jag väl tygla mig lite framöver. Vi vet ju inte ens vad det blir för kön, men de färger jag anser är neutrala och passar för båda könen har jag åtminstone köpt plaggen i hittills. Och sen är jag absolut inte låst att flickor ska ha rosa och pojkar blått..

Den här helgen började i varje fall med pizzaperjantai hemma i Jutas på fredag. Mammas kompis Marianne var också på besök från Sverige, så det var trevligt att hinna träffa henne. Kollade Idol innan vi sökte oss hemåt, första avsnittet Idol för mig i år! Igår började sambon och jag med att fixa en ordentlig lördagsfrukost, det var minsann en tid sen! Förr i tiden gjorde vi ju hotellfrukost varje helg.. håhå. Kokade en termos O'boy åt oss, tog med överbliven pizza och for iväg till ett nybyggt vindskydd som Bastis kompis Jim har fixat. Där satt vi och njöt av skogens tystnad och drack varm O'boy framför en brasa. Härligt!

Jag åkte hem och lämnade sambon att dona på med sitt byggprojekt i garaget i Kimo. Själv vände jag ihop inte bara en utan två pajer, inför kvällens "pajkväll" vi skulle ha hos svärisarna. En kycklingpaj och en cafeteriakaka med smak av Dajm blev det. Hos svärisarna åt vi paj så det stod härliga till, och fick sen ge oss när alla satt och gäspade i varsitt hörn av soffan. En ganska lugn helg, med andra ord! Får väl ladda lite nu, snart börjar nämligen älgjakten, och då är sambons sociala liv som bortblåst några månader framöver.. Får väl helt enkelt ligga här och vara gravid för mig själv!

 Kebabpizza, min favorit!
Brekkie-time.
 
 "Bilden är inte arrangerad"
 Varm kakao måste ju vara det godaste som finns att avnjuta ute i naturen!
 Titta vilken fantastiskt smart bänk Jim har byggt! Bara att fälla upp så har man ryggstöd och allt.
 Har jag sagt att min svärmor älskar paj? Inte mig emot dock!

2 kommentarer:

  1. Vill ha recept på cafeteriakaka med Dajm, tack :D Låt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska ja ta å lägg åpp nan dag! :)

      Radera