18 oktober 2017

Höstlovstider

Här i vår kära kommun Vörå är det höstlov torsdag-fredag denna vecka. Tyvärr kommer jag inte vara ledig på höstlovet detta år, då jag försöker spara all min ledighet till efter julen. Planen är att jobba under jullovet (vi har julöppet i mellandagarna och första veckan i januari) och sen ta ledigt fram tills mammaledigheten börjar nån gång i slutet av januari. På så vis behöver jag inte dra igång en ny termin på dagis, utan det får min efterträdare göra. Rättvisast och enklast för alla! Sen är det ju förstås en annan femma om jag fortfarande är på benen i julhelgen, eller rättare sagt om jag är arbetsförmögen då mera. Lär ju visa sig!

Nå, hursomhelst ska jag jobba imorgon och på fredag. Dock har vi väldigt lite barn anmälda, och dessutom har jag öppningsskift båda dagarna. Så vi ska hoppas att det går ganska obemärkt förbi! Sambon är ju heller inte ledig, så egentligen har jag väl ingen orsak att sitta här hemma och glo. Börjar äntligen bli lite friskare nu, så kanske jag småningom kan röra på mig lite mera. Skulle verkligen behöva frisk luft och motion.. Dessutom har det ju varit så härligt väder nu några dagar! Har tyvärr börjat få en del sammandragningar då jag "anstränger" mig mera, så får se om det fortsätter eller om det bara är en period. Längtar verkligen efter lite mer frisk höstluft i lungorna!

Nu ska jag och den här gubben och vår lill-bebbs strax bänka oss i soffan med te, piroger och äggsmör framför nya serien Saknad på tv4. Hej bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar