31 oktober 2017

Sista oktober

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Inledde veckan igår med ett pass zumba, denna gång i Oravais. Var till och med hurtig och promenerade till och från träningen! Så skönt när jag äntligen är lite friskare och kan hålla igång lite mera. Ska hoppas det håller i sig så jag kan fortsätta med zumban fram till jullovet, och sen promenader som motionsform efter det. Inte för att det kommer hjälpa mig från att bli stor som ett hus, men men... Skulle kunna skriva en hel roman om vad jag tycker om min vikt och min kropp just nu, men lovar att bespara er.

I kväll ska vi ha personalmöte på jobbet, och jag håller som bäst på och gräddar en knäckig äppelpaj i ugnen. Ska också bjuda på rågknappar med skinkröra till mötet. Funderar som bäst vad jag ska äta till middag före jag åker iväg...
Annars har jag inte så många planer för den här veckan, vilket är skönt. Mitt liv tenderar att bli rätt hektiskt mellan varven, både på jobbet och på fritiden, så det är bra med lite lugnare veckor också! Imorgon ska vi åka och handla, och på torsdag har vi fortsättning på föräldraförberedelsekursen på HVC. Annars helt öppet i schemat. Med bra tur kanske sambon blir klar med älgjakten i helgen också, så får jag se lite mer av honom framöver.

Ha en skön fortsättning på veckan, hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar