12 augusti 2014

With me honey, or stay away

Livet går sin stilla gång. Många tankar som snurrar i mitt liv just nu. Två långa dagar på jobbet bakom. Utöver mina 40 minuter planering efter arbetsdagens slut stannade jag kvar 50 respektive 45 minuter igår och idag för att fixa allt som ska fixas. Ännu har jag massor att göra, men får helt enkelt bena av lite i taget. Låta idéerna växa fram vartefter vi blir en grupp. Vi ska inte ha bråttom. Lugn och ro är vårt motto dethär året. Barnen ska få vara barn. Vi ska inte massproducera bara för att ha nåt att skicka hem åt föräldrarna. Vi ska lära känna deras barn, umgås med dem, ge deras själar och hjärnor näring att orka växa och lära sig. Vi ska kramas mycket. Stanna upp nu som då. Inte tjata, skrika, stressa. Inte bara säga nej. Dethär ska bli ett bra år. Det kommer bli ett bra år, det känner jag redan. Så förälskad i mitt jobb. Mina stjärnor på jorden återvänder en efter en, med de bredaste leenden och de varmaste kramar. Och det värmer mitt hjärta så. Värmer att nån vill hålla min hand när livet annars känns tufft. Det får mig att orka genom dan. Orka med vardagen.

Det blir bättre, det blir det väl. Men just nu måste jag få sitta nere i min grop en stund igen. I tystnad.

5 kommentarer:

 1. Att läsa detta gör nog hela det här med att Melina ska börja dagis lite bättre. Känns så bra och tryggt att lägga henne där då du e där, självklart är ju andra dagistantor också bra men det är ju sällan man får följa en av "egna" dagis tantors blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kul att hör :) hon kommer ju dock att hamn på Nyckelpigan o ja jobbar på Myrstacken i år, men di e nog dukti di som jobbar tär i år också :)

   Radera
 2. Ja fick riktit rysningar å gåshud åv dähär inläggi. Så fint!!! ♥

  SvaraRadera
 3. Oj va härligt heden låter! :D Mera upplevelser och mindre massproduktion! Ja sko jättegärn koma med i er grupp ifall ja sko ha åldern inne så att säg ;)

  SvaraRadera