31 maj 2019

Stormy friday sista dagen i maj

Nu har det stormat och blåst så fruktansvärt kallt i flera dagar, och vi börjar verkligen ha lejdon på att sitta inomhus, lillan och jag. Trotsade vädergudarna och gick ut på en kort promenad i spåret här vid Kimo Bruk, där var det åtminstone vindstilla största delen av rundan.. Som vanligt när det är dåligt väder sover barnet som allra bäst, snart inne på timme nummer tre ute i vagnen! Själv har jag passat på att sätta igång en maskin med tvätt, eldat i kaminen samt fotograferat lite motocrosskläder som Sebastian vill bli av med.

Tänk att vi får bo granne med det här helt underbart vackra stället!

Fredag var det ju idag ja, fast det absolut inte känns så på grund av den lediga dagen i går. I helgen är det två olika kalas som står på agendan; först ut min kusin Andrés examenskalas i morgon, och sen firar vi svärfar ute på villan på söndag. Om vädret är lite bättre... Blir kanske årets första villaövernattning samtidigt. I går var jag och hämtade hem en villavagn också som jag fyndat via FB-loppis, så då ska vi väl slippa släpa vagnen med båten hela sommaren. Hoppas bara Eleonore trivs i vagnen, då det är en liggdel som nästan är för kort för henne. Men he får gaa!

Hoppas hon inte växer så många cent de kommande två månaderna... 

Annars rullar väl livet på som vanligt ungefär. Vår nya terrassdörr anlände idag, så nu skulle det bara vara lite tid och talkofolk för att få installerat den. I grovköket/badrummet går det långsamt fram, Sebastian har rivit väggen bakom den gamla klädgarderoben samt börjat flytta den bärande balken mellan huset och utbyggnaden. Trädgården börjar väl också vara så långt "på radin" som den blir för det här året, då jag satt både perenner och jordgubbar. Bara lite sommarblommor som återstår då, men dem väntar jag nog med nån vecka till..

 Väälkomin ti oss! Kanske inte mitt förstahandsval på var gubben från Posten skulle ställa av dörren, men men...
 #sågspånöverallt och ingenstans att hänga kläderna!
Slow progress is better than no progress, brukar man väl säga?
Få sii tå om det blir till nåt med mina odlingar!
Här har ni min sköna böna i sin otroligt fina och sköna onepiece från Dolce Vita design! Den fick hon av sin moster i födelsedagspresent.

Nu ska jag springa ner och byta i tvättmaskinen, slänga i lite mer ved i kaminen, och sen ska vi väl tro att lilltösen behagar vakna från sin tupplur. Då får vi försöka fördriva tiden med att sitta inomhus igen då.. Stackaren är alltid så besviken när vi inte kan gå ut och gunga! Jaja. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar