6 maj 2019

En sömnig måndag

Så var det måndag igen en gång i livet, och en ny vecka har kickat igång. Just idag har vi varit riktigt slöa och trötta, och inte gjort så mycket alls. Eftersom jag sätter min lediga tid på att blogga nu kan ni säkert gissa att jag inte tänker göra något vettigt medan barnet sover heller. Sorry not sorry! Eleonore har haft svårt att somna till natten nu två kvällar, och varit uppe till klockan elva. I morse hittade vi svaret i form av en ny tand som kommit igenom! Ska alltså hoppas att hon somnar lite bättre i kväll.. Jag har nämligen tänkt åka iväg på zumba till Jeppis tillsammans med mamma. Vet verkligen inte när jag senast varit dit!? Åtminstone var jag gravid vid tidpunkten, så det kan kanske ha varit i oktober-november 2017 då. Ska bli himla roligt att åka till Studio Z igen!

En trött liten en som slocknade på soffan när den tråkiga mamman tittade tv på förmiddagen.

Annars tycker jag att vi har massor på gång hela tiden, och jag hinner knappt med. Blinkar bara en gång så har en dag susat iväg, och knappt har jag fått något gjort.. Vi har i varje fall fått lyft upp våra stora fönster på vinden (med talkokraft!), så nu återstår bara att få dem monterade i vindslyktan då. Har också beställt en terrassdörr till köket, samt att Sebastian rivit sig igenom väggen mot utbyggnaden från bruna sovrummet, vilket ska bli vårt grovkök-badrum. Ska försöka knåpa ihop ett litet moodboard-collage åt er angående det när jag orkar och hinner! Vår diskmaskin är fortfarande sönder (infoga arga smileys här), så mycket av min lediga tid får jag tyvärr lägga på att diska.. Och allt damm som kommer från Sebastians rivande lägger sig också sådär passligt som ett tjockt täcke över hela huset, så dammsugaren och dammhandsken här framme hela tiden. Men ändå är det råddigt... SUCK.

Vi har ett hål i huset! Det har från början varit ett fönster där, som bommats igen när de byggt ut, men nu ska vi göra en del av det till dörr.

Sen ska ni få höra något som kanske får era öron (ögon?) att trilla av: Jag har börjat på en 6 veckors träningsdiet! Fick nog av att se siffrorna klättra uppåt varje gång jag steg på vågen, så jag beställde ett mammaträningsprogram från FitFarm. Idag är det tredje dagen, och jag börjar förlika mig vid tanken på att jag inte ska äta socker på sex veckor. Tror det kommer gå bra faktiskt! Den stora sorgen är nog att jag bara får äta "äcklig" torr mat, inga såser.. Snyft! Men nånstans måste jag ju börja, och då tänker jag att det nog i främsta hand är kosten som ska läggas om för mig. En sorglig historia, som jag kan berätta mer om i ett eget inlägg.

Jaja. Nu kom sambon hem och barnet borde väckas om hon inte ska vara vaken ännu när jag kommer hem från Jeppis i kväll. Hoppas ni får en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar