4 december 2018

4/12/18

En grå och trist tisdag, då det äntligen känns som om förkylningen börjar släppa. Tvättmaskinen snurrar i källaren, diskmaskinen i köket, och brasfläkten talar om att det brinner i kaminen. Barnet sover som vanligt ute på trappan, och sen när hon behagar vakna ska vi styra kosan mot Vasa en sväng. Beställde nämligen en ny bilstol på Black Friday, så den ska vi hämta upp från Lastentarvike. Tänkte också passa på att veckohandla, och så ska vi träffa Madde och Edvin på samma resa. Bra sätt att få en tråkig dag att gå!

I kväll har vi inga planer heller, och det är ju skönt. Sovrummet inväntar golvgjutning, så där står det lite stilla för tillfället, tyvärr. Men tapeter är inhandlade och beställda, och hoppeligen ska vi få valt det där jädrans golvet snart också. Vår nya säng kommer ju om två veckor, så ni får hålla tummarna att allt är klart tills dess! Behöver väl inte fundera på att julpynta rummet i varje fall..

På tal om julpynt, så passade jag igår på och knäppte några bilder på vårt julhem, så dem ska ni få se bara jag får fört in bilderna på datorn. På lördag blir det en traditionell Tuuri-resa med familjen, så då ska jag försöka få bukt på julklappshandeln, som jag verkligen skjutit upp i år. Får också börja fundera på när jag ska baka jullimpor, och vilket slags julgodis det blir i år. Och så förstås det största bekymret - var vi ska hitta en julgran! Jaja. Jul blir det väl i varje fall. Bara tjugo dagar kvar!

Stackars barn som blir plågat av sin mor att posera tomtenisse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar