26 december 2015

Pyjamapäivä

Medan vinden viner utanför fönstren (och lite innanför också, let's face it - vårt hus är ganska otätt!) njuter jag av en dag inomhus. En dag utan måsten, en dag då man kan sova till ett, en dag då man kan äta rocky road till frukost/lunch,  och en dag då man kan gå omkring i pyjamas ännu klockan halv fyra på eftermiddagen. Har många saker jag skulle vilja göra idag, men inget som måste hända. Alltså mårar jag bara på och gör det jag känner för, när jag känner för det. Vet knappt vad det är för veckodag, än mindre vad klockan är. Och det är så skönt att det kommer såna dagar emellan!

Efter en intensiv julhelg med god mat och umgänge med släkt och vänner känns det bra att varva ner lite. Visserligen är jag ännu ledig elva(!) dagar, så vila ska jag väl nog hinna! Har inga stora planer heller, förutom kusin Heidis 18-års kalas, mellandagsrea och nyårsfest. That's pretty much it. Men ni känner ju mig.. Sällan jag hålls stilla många dagar i streck. Längtar redan efter en promenad för att börja bearbeta julmaten.

Idag kunde jag t.ex. läsa bok, kolla film/serier, börja på med bloggens årsresumé, planera nyårsfesten, fundera på USA-resan eller spela sällskapsspel. Just nu har jag fastnat på sängen i sovrummet när Kalle ockuperat vardagsrummet med seriekollande. Men snart ska jag väl komma på något att göra. Och om inte, så vad gör väl det!

"Får itt ja kom mé na?!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar