15 december 2015

Målen för detta år

Nu när det nya året närmar sig och det börjar bli aktuellt med nyårslöften, gick jag tillbaka i mitt bloggarkiv och kollade vilka "löften" jag hade till detta år. Det visade sig att jag varit klok och gjort upp mål i stället. Här kan ni läsa målen. Nu tänkte jag skriva några rader om hur det egentligen gått för mig.

Jag har absolut varit positivare till livet och därmed också känt mig mycket lyckligare än tidigare. Motgångarna har inte tagit så hårt som de gjort förut, utan jag har rest mig ganska snabbt ur mina svackor. Detta tror jag också har ganska mycket att göra med hur bra jag numera känner mig själv. Alltså kan jag också kryssa av att jag fokuserat mera på mig själv det gångna året. Tyvärr kan jag inte checka av punkten med att återuppta mitt hälsosamma liv... För detta år har verkligen varit ett bottennapp på den fronten. Det var först nu i höst som jag satte igång med träningen på allvar igen, och matrutinerna är fortfarande under utveckling.

Men att jag umgåtts mer med nära och kära, det kan jag skriva under på! Har verkligen gett mycket tid åt mina vänner detta år, och det har varit såå välbehövligt. Dock kunde jag nog ännu jobba på att trycka in tid för släktingar... Tagit det lugnt och vilat har jag nog också gjort, kanske lite mer än vanligt. Men det går nog i perioder, kan jag säga. Direkt när jag känner mig lite krasslig har jag åtminstone börjat få vett att stanna hemma. Förut tänkte jag att äh, vad gör väl ett litet träningspass?

Har jag rest till ett nytt ställe? Jadå! I somras var vi ju till Irland, och det var ett land jag aldrig tidigare besökt. Dessutom har vi ju bokat USA-resa till i sommar, så jag fortsätter på det samma nästa år också! Kan väl dock inte direkt säga att jag sparat mer och konsumerat mindre.. Det har också gått lite i perioder. I början på året gick det bra, sen for det utför igen. Men nu efter jul ska jag verkligen snörpa till plånboken och flytta över mer på sparkontot. Allt för kommande års stora planer! Sen att våga ta mig an nya utmaningar eller göra nåt jag aldrig tidigare gjort.. Ja, jag vet inte riktigt vad det skulle ha varit, förutom att jag började på nytt jobb och fick prova på att ha blandad åldersgrupp till skillnad från mina tidigare jämnåriga. Det är sannerligen en utmaning!

Om ni läste mitt inlägg för några veckor sen så får ni också lära er att jag inte blivit frisk i ryggen, trots att jag så innerligt hoppades på det. I maj hade jag ett kraftigt mini-diskbråck och jag hamnade att vara sjukskriven och allt. Sen var det frid och fröjd i flera månader innan det slog till igen. Så nej, tydligen ingen frisk rygg i sikte ännu heller! Verkar inte hjälpa hur mycket jag tränar/vilar/är ergonomisk.. Men däremot har jag uppfyllt punkten med att ta fler och bättre bilder! I och med att jag skaffade ny telefon i början på året, och sen ännu en systemkamera på sommaren, så har både bildmängden och kvaliteten tydligt förbättrats. Eller det hoppas jag att ni tycker! Och bättre ska det hoppeligen bli.. Har vi röjt uthuset? NOPE. Har inte ens byggt klart uteplatsen. Men i och med att vårt hus nu är till salu så kanske vi inte ens behöver göra det. Får väl försöka vara lite optimistisk här alltså!

Och det var mina mål för detta år. Tycker jag lyckats väldigt bra! Stay tuned för kommande års målsättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar