30 december 2015

Last days of december

Om ni undrar varför det är så tyst här så är det för att jag njuter av att vara ledig och göra ingenting. Eller ja, nu ska jag väl inte ljuga och säga att jag bara ligger på soffan och slappar.. Har ju varit på både mellandagsrea och en två timmars promenad, så allt för lite att göra har jag ändå inte haft! Men ni vet, det är skönt att få sova så länge man vill och inte ha några måsten, utan bara göra vad man känner för i stunden.

Igår gick jag och Linn några timmar på stan i Vasa. Strosade genom butikerna och lunchade på Chili/Lime. Några saker på var fick vi ju med oss hem, som sig bör. Idag har jag tvättat kläder och planerat nyårsmaten. Maria och jag gick ut på en härligt krispig promenad, 11.5 kilometer stannade pulsklockan på, och jag kan meddela att det var ganska skönt att äta, duscha och lägga sig i soffan efter det!

Nu lystrar jag till mitt WoodWick-ljus som sprakar samtidigt som jag slökollar lite tv. Chokladasken jag öppnade för en halvtimme sen är redan slut.. Ska jobba lite på årsresumén hit till bloggen och sen fortsätta njuta av ledigheten. Och imorgon är det redan sista dagen av december, och sista dagen av 2015.
HEILT SJUKT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar