3 februari 2013

På tal om fastlagsbullar


Jag har ingen skillnad om det är hallonsylt eller mandelmassa i min fastlagsbulle, helst skulle det vara en kombination av båda... Sen så MÅSTE det vara ett såndär litet, avklippt lock. Tycker inte alls om ifall det är ett stort lock. Det ska förstås ätas först! Sen är det bara att hugga in. Nomnom...

Hur äter du din fastlagsbulle?

3 kommentarer:

  1. Locket först, sen skall det ätas runt så att det bästa kommer till sist, mandelmassan. :)

    SvaraRadera
  2. Men nejj! Locket ska va klippt o tjockt så e int ha blivi såde äckligt uppblött, som en disktraso. Åså me hallonsylt in i :) ..åså utan gräddan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. he ska it va fö slattro helldär, men ja mära mest att e int ska va ett sånde lock som e stor å tung å består åv halva bullon...
      to me tett ingen grädda :D

      Radera