31 december 2017

Instagram best nine

De som följer mig på Instagram (heimimmi) har säkert redan sett mitt Best nine-collage för det här året. Men åt er andra tänkte jag faktiskt plocka ut mina mest gillade bilder och förklara dem lite. Best nine består alltså av de nio bilder som fått mest gillningar på ens Instagram-konto under det gångna året, 2017.

1. "Life is what happens while you're busy making other plans", 294 likes.
Dagen före vårt förlovningskalas var vi på första ultraljudet till Vasa Centralsjukhus och fick se den dittills overkliga krabaten i magen. Efteråt avslöjade vi på sociala medier att vi ska bli föräldrar i februari. Den absolut största händelsen i mitt liv hittills! Och det överlägset mest gillade fotot på min Insta nånsin...
2. "Som en fö tidig julafton ida", 190 likes.
Dagen jag väntat på väldigt länge, när jag fick hämta ut mammalådan från posten! Tycker att årets mammalåda är så otroligt fin med sina färgglada mönster. Har redan hyllat lådan i ett eget inlägg här på bloggen.. Otroligt lyxigt att vi har denna förmån i Finland!
3. "Tusen tack ti allihop som på na vis deltog i firasi å tillställasi åv vår förlovning å Bastis 30-årsda igår! He blejv en perfekt da på all vis", 181 likes.
Tacksam och lycklig dagen efter vårt förlovningskalas. Bilden är fotograferad av min moster Tiina på trappan till herrgården vid Kimo Bruk där vi hade vårt kalas.
4. "En ganska ovanli onsda som börja me ett whatsappmeddeland åv Madde att ja ska pack en väsko å ga ner ti taxin på parkeringen 17:30, å sluta på en hotellsvit me skumpa å en ring", 179 likes.
24.5, dagen när jag blev helt totalt överraskad av Sebastian, som fraktade mig till Vasa i all hemlighet och gick ner på knä och frågade om jag vill bli hans. Jag svarade givetvis JA!
5. "One day someone will walk into your life and you'll know why it never worked with anyone else", 176 likes.
En liten smygtitt från vår förlovningsfotografering med Maria i början av oktober. Detta var ett av alternativen till tack-kort, men vi valde i slutändan ett annat foto. Fun fact: Jag var väldigt förkyld vid tidpunkten och kände mig inte precis bättre efter att ha gått omkring i klänning och strumpbyxor i duggregn och några få plusgrader två timmar...
6. "Janå jär trodd ja att vi sko på bowling ikväll men så hamna ja på min egen babyshower!",  174 likes.
Jag hade redan hunnit bli bekymrad hur min sjuka rygg och min trötta kropp skulle klara av en helkväll i Vasa med mat, bowling och troligen ett krogbesök med Kimogänget, när Sara och Cila plötsligt stod innanför dörren. Önskar att någon hade filmat mig där och då, för jag kan tänka mig att minen min var oslagbar! Lär inte ha sett speciellt exalterad ut nämligen... Men det gick om, och blev en toppenkväll med mina närmaste vänner!
7. "Janå efter ikväll behöver it dihär ader i Ayia Napa funder namejr om ja ha äti fö myki chips på rejson elär ho e ligger till", 157 likes.
I dagsläget är det nästan skrattretande att jag tyckte att min mage var så "stor" där att folk inte borde tveka om jag är gravid eller bara tjock.. HAH! Man såg ju knappt att jag var gravid... I varje fall är det fotograferat en av kvällarna i Cypern.
8. "He va he bastuprojekti", 129 likes.
I april-maj fick jag och Sebastian för oss att göra vår bastu lite mysigare genom att måla väggarna och taket svarta. Tog några dagar och en del tålamod, men det blev sååå mycket bättre än innan! Nu är det mycket behagligare att sitta där i bastun, när det inte känns som om man är med i en utställning...
9. "Alltså snack om snabb leverans!!! Beställd vagnen på lörda kväll, å jär star an no", 127 likes.
Vi hade ju inte tänkt köpa någon vagn förrän på mellandagsrean, men kunde inte motstå när vi hittade ett toppenerbjudande på vaunula.fi. Mycket nöjd med både leveranstiden och själva vagnen! Väntar ivrigt på att få dra fram den ur förrådet i slutet av februari nån gång.

Och det var mina nio mest gillade Instagram-bilder från år 2017. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar