31 december 2017

Årets sista dag

Passade på att föreviga den sista frukosten för 2017: Juice, kaffe/te, croissanter med räkröra och kokta ägg, bacon, och så åt jag ännu en skål turkisk yoghurt med honung, kiwi och müsli. Borde man väl orka på resten av dagen!

Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon och steg upp först efter klockan tio. Jag hann till och med tvätta fejset, sätta igång en maskin tvätt, tömma ur och plocka i diskmaskinen samt börja på med frukosten innan sambon klev upp. Det händer verkligen inte ofta! Efter frukosten var avnjuten blev han rastlös och åkte iväg till Kimo för att "dona på" en stund. Själv kände jag mig inte särdeles pigg på att sitta där och titta halva dagen, så jag stannade hemma. Fick städat badrummet och bytt i tvättmaskinen, och nu borde jag traska iväg till butiken för att kolla om de möjligen råkar ha passionsfrukt där. Ska nämligen fixa ihop en efterrätt till i kväll, då vi ska fira in det nya året hemma hos Madde och Rico i Pensala.

Annars har jag väl inte sådär jättemycket på hjärtat idag, denna söndag som är den sista på 2017. Tänk att det är 2018 i morgon när vi vaknar! Har nog stora förhoppningar för det året, ska jag säga.. Men tills dess ska jag passa på och ladda batterierna lite. Känner att det börjar stämma att man blir lite introvert och osocial i slutet av graviditeten.. Kräver helt enkelt mer egen-tid och stunder då jag inte behöver säga eller tänka så mycket. Bara vara. Så om jag ska orka vara social i kväll behöver jag nog ligga här på soffan och "sura" några timmar, misstänker jag!

Ha en riktigt skön nyårsafton, hörni. Vi hörs nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar