26 februari 2015

26022015

Har lite leidon på bloggen just nu. Finns exakt INGET intressant att skriva om, och skriver jag nåt som åtminstone är lite intressantare, så är det exakt INGEN som kommenterar. So why bother? Idag får ni en lista att läsa så länge jag är på styrelsemöte. Sen kanske jag har nåt bättre att komma med igen. Vasshågoo:

När vaknade du i morse? 6:55 när sambons alarm ringde första gången, 7:04 när sambons alarm ringde andra gången, 7:12 när sambons alarm ringde tredje gången och sen 7:30 när mitt eget alarm ringde...
Vad var det första du tänkte när du vaknade? "Vaför gar vi aldri å sova i tid?!?!"
Har du ringt nån idag? Isf vem, och vad sa ni? Nope, har inte ringt nån.
Har du ont någonstans? Inte just nu faktiskt.
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du sugen på då? Denhär kakan. Kommer SÅ att göra den i helgen! (har suktat efter den i tre veckor nu)
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Lite grejs från Minimani igår.
Vilken var den första sidan du gick in på på internet idag? Facebook.
Vilken var den första låten du satte på idag? Thåströms Fanfanfan var den första som spelade när jag satte mig i bilen, men switchade fort över till X3M, eftersom jag lyssnat på omnämnda låt 10 gånger igår påväg till och från Vasa...
Vad ska du göra ikväll? Vi har styrelsemöte vid ABC klockan halv sju. Innan dess borde jag verkligen duscha! När jag kommer hem ska jag fixa ihop veckans musikinlägg.
Varför ska man läsa din blogg? Säj he to!
Vad gjorde du för exakt en vecka sen, denhär tidpunkten? Fixade mat och slängde i mig i all hast, för Janica och jag skulle till gymmet 17:45.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, isf för vad? Troligen kommer sambon säga att han älskar mig, och det är väl ungefär den bästa komplimangen man kan få?
När fotade du något senast, och vad? Imorse fotade jag mina konstiga hängande tulpaner. Tyvärr är jag för lat för att hämta telefonsladden och sätta in bilden här. Sori!
Kommer du göra av med pengar idag, isf på vad? Nope, verkligen inte! På lördag är det sista februari och då blir det intressant att se hur mycket jag sparat denna månad. I januari var det 400 euro utöver mina 100 + 100 som automatiskt går in på mina sparkonton varje månad. De går bra nu!
Vad borde du göra idag? Duscha, som jag redan sa. Och gå på gym! Men det hinner jag tyvärr inte. Och som vanligt: Gå och lägga mig tidigt. Not gonna happen...

1 kommentar:

  1. Oj va den där cookien såg smaskens ut. Snäällla spara en åt mej och ta med hit, please, please.

    SvaraRadera