27 maj 2014

Shine for you

En tisdag i mitt liv som började tidigare än vad som egentligen behövts. Steg upp 7:30, åt frukost, fixade mig och trampade sen iväg till jobbet. Använde mina 40 minuter planeringstid redan från morgonen eftersom jag hade stängningsskift och alltså jobbade 9-17. Fick uträttat en hel del idag, dokumentationsmapparna är klara att skickas hem, vi gjorde kokosbollar inför den stundande vårutflykten imorgon, och vi har börjat städa undan inför sommardagis. Kan. Inte. Fatta. Att. Dethär. Året. Är. Slut. SERIÖST, det var ju nyss augusti och jag började jobba?!?! Sjuuuukt. 

Kom mig hem, hade bett sambon att göra mat och det hade han ju gjort, på sitt eget lilla vis... Nämligen tagit fram två färdigportioner med potatismos och wienerschnitzel ur frysen! Ja, dum är han ju inte dendär killen. Veckans två överfulla matkassar från Livsmedel, och sen var det bara för mig att printa ut lite mötespapper, packa ihop grejerna och bila iväg till ABC. Festkommitténs möte mellan 18:30 och 20:30. Kom väl fram till en del vettigt igen. Blir nog en bra fest! Hemma strax före nio och inte det minsta sugen på veckans tisdagsrunda. Nå, tänkte i nya banor, drog på mig springskorna och körde lite intervaller. Funkade bättre än förväntat, brände till och med fler kalorier än annars. Så absolut nåt att prova på flera gånger! Nu har jag duschat och ätit lite after-workout-meal och sambon väntar på att vi ska kolla lite serier innan läggdags. Bra tisdag!

Dagens två på Insta:
Granola, Guds gåva till "bantaren"! Köpte på Sparhallen på Åland. Så. Jävla. Gott! Nu måste jag söka det här i landet, annars skickar jag iväg mina importörer till Sveariket. Imorse åt jag med mjölk som frukost, ikväll som mellanmål. Väntar på min fil, granolan kommer bli toppen som topping på den!
 Dagens 30 minuter löpning var roligare än vanligt med intervaller! Värmde upp med 6 minuter spring och sen körde jag i princip 2 minuter promenad, 2 minuter normal joggtakt, och så 10-20-30. Lätt sätt att sätta extra krydda på träningen tydligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar