1 juli 2020

Midsommar 2020

En 2,5 veckor försenad midsommaruppdatering är väl bättre än ingenting, tänkte jag, och kastade in några bilder och plitar ner nån rad därmed.

På fredag, midsommarafton, packade vi i bilen från morgonen och for från förmiddagen ut till mina föräldrars villa på Långön i Nykarleby. Där spenderade vi sen dagen, som var ovanligt varm för att vara midsommar! Vi solade, (barnet) badade, åt tortillapizza och umgicks bara. Förutom mina föräldrar var också min moster Catarina med familj på plats. På kvällen när det blev matdags kom min syster och hennes sambo samt hans bästa kompis också ut en sväng. God mat, spel och trevligt sällskap får sammanfatta midsommaraftonen!

Moffa och Elle plaskar i lågvattnet!
Gott med en riktig skärilunch i värmen.
Medan barnet sov några timmar fixade vi andra grillpizza. Smarrigt värre!
Sen var det förstås pooldags!
Som vanligt var det supergod midsommarmiddag på menyn! Åtföljdes också av rabarberpaj med vaniljsås..

På lördag, midsommardagen, blev det frukost, besök till villagrannen Dolores, jag och Sebastian var ute och metade(?) med kanoten.. Min andra moster Tiina samt kusin André kom också ut, och vi drack lite kaffe. På eftermiddagen packade vi sen ihop våra saker och åkte tillbaks hemåt. Omorganiserade väskorna lite innan vi styrde kosan mot Årvas hamnen, och for sen ut till svärföräldrarnas villa. Där blev det god midsommarmat igen, och badtunna på det! Spelade ännu lite kort innan vi tog kvällen.

På söndag gjorde vi inte så mycket speciellt förrän vi åkte hem, umgicks och badade lite badtunna bara.

En riktig midsommarpimu!
Elle och Elin provar hängmattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar