1 september 2017

S E P T E M B E R

Äntligen är september här, en av mina favoritmånader! Måste dock erkänna att jag inte diggade månadens början särskilt mycket, med regn och rusk och kalla vindar.. Fast nu ser det ju redan betydligt bättre ut!

September 2015. Foto: Maria.

En till jobbvecka är avklarad, och jag har slängt mig på soffan en stund efter att ha satt igång diskmaskinen och mumsat i mig två Ruispalat-smörgåsar. Verkar ha fått min första graviditetscraving nu tror jag; smörgås med ost och gurka... Den senaste veckan har jag ätit knäckebröd med nämnda pålägg varje dag efter jobbet, men nu när knäckebröden tog slut valde jag i stället Ruispalat. Också väldigt gott, och bra mellanmål när hungern slår till, som den oftast gör när jag varvar ner.

I kväll blir det tortillas till middag, så ska strax börja steka och förbereda tills sambon kommer hem. Får också Kristian och William på besök en sväng, och sen är det tänkt att jag och Louise ska gå ut på en kvällspromenad. Alltför längesen jag varit ute och promenerat.. Får nog ta och skärpa mig på den punkten! I helgen har vi inga stora planer egentligen, men gissar att lördag-söndag svischar förbi precis som de alltid brukar.. Imorgon ordnas Gädd-Kastet här i Oravais, och jag har lovat att stå och sälja laxsoppa nere i hamnen under tävlingens gång. Kom och köp vetja! På kvällen är vi bjudna till svärisarnas på kräftskiva. På söndag ska vi lura med oss Madde & Rico ut i skogen för att skjuta lite lerduvor med Bastis nya lerduvskastare, som han fick i födelsedagspresent. Och sen är det väl bara sedvanlig söndagsbastu på det då och så var en till vecka förbi...

Dagarna dom går och går, efter varandra! Som vi sjunger på jobbet.
Ha en skön helg, hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar