11 september 2017

Bråda tider

En hel vecka har återigen passerat utan att jag hunnit eller orkat ge min tid åt bloggen. Tyvärr måste jag säga att det inte ens känns dåligt, så på något vis har jag på känn att det är så här det kommer bli framöver. Inte ens graviditeten öppnade upp mitt intresse för att blogga aktivare. Visst finns det mycket jag funderar på och kunde skriva ner, men det känns ändå som om allt inte platsar här på bloggen. Den stora frågan kvarstår: Att fortsätta blogga eller inte? Ni vet ju att jag brukar säga att jag skriver för min egen skull, inte andras. Men när det inte ens känns lönsamt att skriva "för sig själv" mera, hur gör man då? Den här bloggen har ju alltid fungerat lite mer som en dagbok än som ett sätt att nå ut till läsare, skapa reaktioner och fiska åsikter. Och vi vet ju alla hur tråkigt det blir när en blogg endast handlar om vad som hänt i livet, och inte så mycket om tankarna och funderingarna däromkring. Så vi lämnar det lite öppet så här - tiden får utvisa vad det blir av den här bloggen. Tills jag vet svaret på det dyker det kanske upp ett inlägg nu som då, på mina egna villkor gällande tid och motivation.

Nå, när vi tragglat oss igenom den tunga biten kan jag väl säga lite vad jag haft på gång den senaste tiden. Det har varit en lite tyngre vecka, med stor arbetsbörda. I stort sett hela föregående vecka har jag bara kommit hem sent på kvällen, borstat tänderna, i bästa fall duschat eller ätit nåt, och gått och lagt mig. I lördags körde vi Rapakunkku på Måtasberget i Jepo, och det är väl kanske den största orsaken till min brist på fritid. Förutom talkon och möten och förberedelser av olika slag för årets andra och sista biltävling inom NNSB, har jag också hunnit med zumba, föräldramöte och kompisträff. Dessutom är det bara en vecka kvar tills vi åker i väg till Cypern, så arbetsdagarna har bestått mycket av förberedelser inför min frånvaro. Hemma har jag däremot inte förberett något alls, vi har inte ens bestämt oss för om vi ska köra ner på natten mellan söndag och måndag (flyget avgår måndag morgon 7:00) eller ta in på hotell före vi åker. Återstår att se. Idag är det åtminstone tänkt att jag ska påbörja packningen genom att se över vilka kläder jag ska ha med mig och ifall de behöver tvättas. Har redan gjort en packningslista!

 I fredags hade vi tortillakväll hemma hos Madde tillsammans med "Tjängan".
 Fortfarande lite sommarfeelis på balkongen när solen behagar att visa sig.
 Svärisarna bjöd in till middag på lördag kväll. Till förrätt blev det min favorit - vitlöksmusslor!
 En kväll for sambon och jag på kantarelljakt. Vi hittade bara en burk blåbär och massa älgflugor (och alla blåbär försvann i min mun, hehe).
 En mage i vecka 16. Äntligen börjar det se ut som en gravidmage och inte bara som fett!
 Efter Gädd-kastet blev vi bjudna på kräftskiva till svärisarna. Fick både kräftor och paj!
 Sambon håller på och snickrar lite åt vår baby <3

Å he va väl ongefär he. I kväll ska jag i stället för sedvanlig måndagszumba bege mig till Ytterjeppo, och närmare bestämt till Tossas på Tupperware-partaj. Imorgon Pensala-zumba, och sen har vi inte så mycket annat inplanerat än att packa inför resan. Det närmar sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar