9 augusti 2017

Ett snabbt hej

Lifvet, alltså. Har inte skänkt bloggen en endaste tanke på nästan en vecka. Sjukt hur det kan bli. Känns som om jag inte har något att tillföra här just nu. Får se hur det blir med den saken framöver.. Har ju alltid sagt att jag bara bloggar för min egen skull, och inte för andras. Så hur går det då när man själv inte längre känner behov av att rista ner rader i en "dagbok" på nätet?

I varje fall så är festförberedelserna i full gång inför helgens förlovnings- och trettioårskalas. Jag har bakat 250 småbröd, fyra plåtar morotskaka och två moussetårtor. Ännu har jag fem tårtor kvar att göra, och så blir det smörgåstårtsrumba på fredag. Ska försöka vara klar med alla förberedelser tills dess, så vi bara har att dekorera och ställa det sista på festplatsen på lördag förmiddag.

Just nu hinner jag heller inte spendera tid här på internätet, för jag är nämligen strax på väg till Jeppo, och närmare bestämt Måtasberget, där vi i kväll ska köra NNSB's traditionella föreningsmästerskap. Själv ska ja husera i domartornet och följa tävlingen därifrån. När jag kommer hem är det väl bara att baka vidare då.. suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar