22 augusti 2017

Decisions, decisions

Okej jag lovar att det här är sista gången jag tjatar om vår södernresa! Som ni kanske förstår så sattes ju våra södernbokningsplaner lite på is här i somras med tanke på vetskapen om min graviditet, och ovetskapen om hur den skulle utvecklas. Tack och lov har jag ju fått må relativt bra, och verkar få göra det än så länge också. Nu har vi i varje fall haft förlovningskalas och fått ihop en duktig slant som ska fungera som resebidrag. Eftersom vi aldrig tidigare varit på en gemensam södernresa känns det lite som om det är i grevens tid att åka iväg nu.. Innan jag blir för stor och klumpig, och framförallt innan vi blir tre personer i hushållet. He e ti pass åpåå hejlt enkelt!

Nå, ni som hängt med här vet ju att vi haft lite beslutsångest gällande semesterort. Kan glatt meddela att den delen har löst sig - vi kommer att åka till Cypern i slutet av september! Nu har då i stället ett nytt bekymmer uppenbarat sig, nämligen vilket datum och till vilket hotell vi ska åka... Låt mig förklara:

Vi hittade ett hotell vi båda tycker väldigt mycket om, till ett vettigt pris, på bra ställe i Ayia Napa, och till och med recensionerna var bra. Avresedatum 18.9. Och allt var frid och fröjd och sambon frågade ledigt på jobbet och vi skulle boka igår kväll, tills jag fick ett påminnelsemejl om att vi har näst sista närvarotillfället på ledarskapsutbildningen jag går, 20-21.9... Är det inte typiskt så säg! Letade febrilt i flera timmar efter ett lika bra alternativ, och hittade ett annat hotell, med ganska samma förutsättningar och lika bra recensioner. Avresedatum 25.9, alltså skulle jag kunna närvara i skolan när det är tänkt. Men.. det känns bara inte helt hundra. Magkänslan säger att vi ska välja första alternativet, och både sambon och jag tycker att det är snäppet finare och bättre hotell. Men samtidigt lider jag av dåligt samvete om jag VET att jag missar skola, när jag egentligen kunde åka iväg först veckan efter.

Nån som har en bra och snabb lösning på detta "lilla" bekymmer!? Vi borde verkligen boka i kväll, senast imorgon, om vi ska hinna få det pris och hotellrum vi har tänkt oss. PS. Ja e itt na svåår, liti tjinkko bara.

 Faros Hotel (18-25.9)
VS
Napa Plaza Hotel (25.9-2.10)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar